Allt du vill veta om Charlotte Perrellis man Anders Jensen

Charlotte Perrellis man Anders Jensen

Efter skilsmässan med Nicola Perrelli så hittade Charlotte Perrelli kärleken på nytt några år senare.
Kärleken heter Anders Jensen och de är nu gifta och har två barn tillsammans.
Men vem är egentligen entreprenören Anders Jensen, förutom att vara just Charlotte Perrellis man? Hänt svarar.
Slå på ljud

Folkkära artisten Charlotte Perrelli, 45, är inte bara en framgångsrik sångerska, utan även en entreprenör. Hon har vid två tillfällen vunnit Melodifestivalen, år 1999 med Take me to your heaven och år 2008 med bidraget Hero. Första vinsten ledde faktiskt till en vinst av Eurovision Song Contest. Ja, hon kammade faktiskt hem hela balunsen när hon representerade Sverige år 1999.

Charlotte har två söner tillsammans med sin ex-make Nicola Perrelli, som hon gifte sig med år 2003. Men redan fem år senare tog det slut och de gick igenom en skilsmässa år 2008.

Lyckligtvis hittade Charlotte år 2012 kärleken på nytt. År 2015 gifte hon sig igen, denna gång med Anders Jensen. Paret har två söner tillsammans och lever lyckligt ihop.

Charlotte Perrelli med maken Anders Jensen och barnen Adrian, Alessio och Izabella på säsongspremiären på Gröna Lund 2019.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen med barnen Adrian, Alessio och Izabella på säsongspremiär av Gröna Lund 2019. FOTO: Karin Törnblom/TT

Men vem är egentligen Anders Jensen, förutom att vara just Charlotte Perrellis man? Hänt svarar.

Tidigare gift med Suzanne Sjögren

Som sin fru Charlotte har även Anders haft ett liv innan deras nuvarande relation. Han har nämligen tidigare varit gift med tv-profilen Suzanne Sjögren, 45, och tillsammans fick de dottern Izabella.

Suzanne och Anders gick tillslut skilda vägar efter att ha levt flera år tillsammans.

Suzanne Sjögren och Anders Jensen med dottern Izabella

Suzanne Sjögren och Anders Jensen med dotter Izabella på premiären av “Shrek – nu och för alltid”. FOTO: Karin Törnblom/TT

Glasmästeriföretaget Samglas

År 2004 så startade Anders Jensen glasmästeriföretaget Samglas. Detta företag ägde han helt och hållet och har suttit som VD fram till hösten 2012.

Det året gjorde han alltså en exit och Samglas såldes till Ryds Bilglas – som han senare blev VD för.

Svag för lyx

Sedan kärleksparet träffades så har de fått två söner och flyttat till exklusiva området Djursholm utanför Stockholm.

Av villan att döma så gillar paret att leva livet i lyx, då de både har pool och en tennisbana på tomten. Men det är inte bara i Sverige som familjen lever ett flottigt liv, i somras köpte de även en till lyxvilla i Spanien. Huset är på hela 800 kvadratmeter och ligger i Marbella.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!