LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver Striges relation till Bianca Ingrosso idag – efter romansen

10 nov, 2021 
Oliver Strige och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och den tidigare Paradise hotel-deltagaren Oliver Strige har haft en uppmärksammad flirt – som Bianca dessutom tidigare har berättat om.
Men vad har de för relation idag egentligen?
Olivers kärleksfulla gest i sociala medier avslöjar sanningen.
Annons
Här blir Bianca påhoppad under inspelningen av Wahlgrens värld: "vad har jag gjort"Brand logo
Här blir Bianca påhoppad under inspelningen av Wahlgrens värld: "vad har jag gjort"

Bianca Ingrosso, 26, har förutom ett stort Instagram-konto även ett sminkmärke med namn Caia Cosmetics som har blivit rejält uppmärksammat senaste tiden. Efter att deras julkalender släpptes fick de ta emot mängder av kritik för innehållet. Många köpare ansåg att innehållet inte levde upp till priset.

Men även om Caia fått ta emot kritik så har Bianca även fått mängder med kärlek och stöd. Dessutom har hon nyligen köpt en ny lägenhet och kärleken spirar mellan henne och pojkvännen Phillipe Cohen. Paret är kända för att gå fram och tillbaka till varandra och när de inte varit tillsammans har Bianca haft en romans med Oliver Strige. Men hur är deras relation idag?

Bianca Ingrossos romans med Oliver Strige

När Bianca Ingrosso gästade podcasten Två meter dumheter, som drivs av Emilio Araya och Rosanna Charles, fick Bianca Ingrosso frågan om hon någonsin har legat med en dokusåpadeltagare, och så var fallet. Närmare bestämt två personer som tidigare har medverkat i Paradise hotel.

Annons

– Eric, säger Bianca i podden och fortsätter:

– Alltså jag menar jag låg med Eric, förlåt Oliver. Nej, men gud varför säger jag alla namn?, säger Bianca samtidigt som alla brister ut i skratt.

För att förtydliga så rör det sig om dokusåpa-profilerna Eric Hagberg och Oliver Strige, som båda har varit med i Paradise hotel för några år sedan.

Oliver Striges drag till Bianca Ingrosso – relationen idag

Bianca, som är mycket aktiv på sociala medier, uppdaterar dagligen med bilder från vardagen. Många av bilderna är även i reklam för det egna sminkmärket Caia, och nyligen flyttade Bianca och hennes företag till ett nytt pampigt kontor.

Sedan dess har vi fått se mängder av bilder och denna var inget undantag. Även om det stormats kring Bianca och Caia senaste tiden har hon fått mycket stöd av fans och följare. Och det tackar hon nu för i ett inlägg på Instagram.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso på sitt nya kontor.

”För alltid tacksam för ert stöd”, skriver Bianca.

Hon stöttas nu i kommentarsfältet av flera personer, bland andra mamma Pernilla Wahlgren som skriver: ”Starkaste, grymmaste tjejen med det största hjärtat!”

Annons

Även Carina Berg, Alexandra Bring och Biancas pappa Emilio Ingrosso skickar sitt stöd i form av hjärtan.

Ett lika kärleksfullt drag gjorde Oliver Strige som kommenterar en hjärt-emoji. Med andra ord verkar Oliver Strige stötta Ingrossos framgångar och vad det går att utläsa från sociala medier så är relationen minst sagt god idag – flera år efter romansen!

FOTO: Karin Törnblom/TT // Instagram: Oliver Strige

Annons