LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graafs hjärtskärande ord om bortgångne sonen Isak

10 nov, 2021 
Magdalena Graaf
Magdalena Graaf förlorade sin son Isak Graaf för sju år sedan.
Han dog i en fallolycka och Magdalena har varit öppen med sorgen.
Nu berättar tv-profilen om saknaden i ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram.
”Hjärtat vill brista”, skriver Magdalena.
Annons
4 svenska kändisar som fått barn efter 40Brand logo
4 svenska kändisar som fått barn efter 40

Magdalena Graaf slog igenom under 90-talet ihop med sin lillasyster Hannah Graaf. Tillsammans bildade de duon Graaf och släppte stora hits som You Got What I Want och Love is not everything, you are.

Båda systrarna blev unga mammor, Hannah blev gravid med sonen William Carlsson Graaf när hon var 22 år gammal, och Magdalena Graaf fick sonen Isak Graaf när hon var 18 år gammal.

2014 gick Isak tragiskt bort i en fallolycka och Magdalena har sedan dess varit öppen med sorgen. Nu berättar hon i ett nytt öppenhjärtigt inlägg på Instagram om saknaden.

Magdalena Graaf startar ny podcast för att prata om sorg

Magdalena Graaf har många bollar i luften. Förutom att vara mamma är hon egenföretagare och influencer.

Hon har skrivit böcker och även haft en egen serie på Viaplay. Men nu tar hon ett nytt beslut i karriären och startar en podcast med namn Livet från den mörka sidan. På sociala medier har hon berättat mer om podcastens syfte och handling.

Annons

”Samtal om de svåra i livet, att bemöta sorg, överleva sorg. Förluster, psykisk ohälsa, skilsmässa, dödsfall, sjukdom”, skriver Magdalena Graaf och fortsätter:

”Jag ska möta människor från det verkliga livet, fråga experter.. Kan man sörja ägodelar? Finns det en skala i vad man får och inte får. Jag kommer rådfråga er, kanske bjuda in just dig, du som läser det här… Kanske har du en historia att berätta? Som kan hjälpa andra.”

Magdalenas känslosamma ord om sonen Isak: ”Ville dö”

Magdalena, som hjälpt så många andra med sin öppenhet, förklarar i ett nytt inlägg på Instagram att hennes sorg och saknad till sonen Isak är påtaglig.

Magdalena Graaf om sorgen över sonen Isak
Magdalena Graafs son Isak när han var mindre.

Hon inleder: ”Har en riktig Isak kväll…Läser brev, tittar i fotoalbum. Saknar min älskade son så mycket att hjärtat vill brista.”

Magdalena Graaf om sonen Isak
Magdalena med sonen Isak.

”När min son dog. Det var kaos, döddjup…Jag ville själv dö. Jag valde livet och att kämpa, då jag har ett ansvar för/mot mina andra 4 barn. Jag kämpade inte bara med min familjs förlust. JAG var också tvungen att sörja ”offentligt”, fortsätter hon.

Samtidigt betonar Magdalena Graaf att podcasten inte ska göra lyssnarna mer sorgsna. Den ska istället fördjupa sig i känslor, samt belysa och ge verktyg för att våga släppa, förlåta och gå vidare.

FOTO: Viaplay

Annons