ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graafs ord om Lance Hedman Graafs nya flickvän Desdemona Erlandsson Bååth

04 nov, 2021 
MAGDALENA GRAAF, LANCE HEDMAN GRAAF, DESIREE ERLANDSSON
Magdalena Graafs son Lance Hedman Graaf har funnit kärleken på nytt efter uppbrottet från exet Emilia Lantz.
Nu berättar Magdalena för Hänt vad hon tycker om sin nya svärdotter.
Annons
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriär

Lancelot ”Lance” Hedman Graaf, 21, har många strängar på sin lyra. Bland annat är han bra på sporter så som exempelvis boxning och dessutom är han också väldigt bra på att sjunga. Just nu är Lance högaktuell med ny musik och han får mycket positiv respons.

Utöver musiken så kan man även se Lance i tv-programmet Behandlingen som just nu går på Discovery+. I programmet får tittarna även följa kändisarna Andreas Kleerup, Håkan Hallin, Jackie Ferm, Ola Rapace och Ängie Dehn. I programmet delar kändisarna öppet med sig av sina erfarenheter när det kommer till missbruk och beroende.

Serien spelades in under våren på en skärgårdsö och Lance gick sedan själv ut och berättade på sociala medier om sina tuffa erfarenheter.

Lance Hedman Graafs nya flickvän Dessie

Förutom allt detta så verkar även kärleken blomstra för tv-profilen. Nyligen visade han upp sin nya flickvän på sociala medier och lyckan verkar vara total.

Annons

Även för mamma Magdalena Graaf, 46, går kärlekslivet som på räls. I början av året fann hon nämligen kärleken i skådisen Louie Marti, 43, och sedan dess har mycket hänt!

Bland annat har de fått träffa varandras vänner och familj, ristat in sin kärlek genom att göra tatueringar om varandra, men framför allt så har de förlovat sig. Frieriet blev riktigt speciellt. Louie friade nämligen på parets favorit-kebab-restaurang.

– Jag ska ta en kort historia, jag har haft ringarna på mig i två månader. Det måste vara perfekt kände jag! Vi har varit i Colombia, på romantiska middagar, men det har alltid hänt något... Jag tänkte först göra det på båten som jag döpt efter henne men då var det dåligt väder, har Louie förklarat för Hänt och fortsatte:

– Igår var det helt oförberett, jag tänkte bara såhär ”fan på ett kebabhak”, men jag gör det bara så det var roligt!

Magdalena Graaf om Lances nya flickvän

Men tillbaka till Lance, som funnit kärleken igen efter uppbrottet från ex-flickvännen Emilia Lantz. Lance och Emilia var förlovade men tidigare i år kunde ex-paret meddela att de brutit förlovningen.

Annons

Nyligen kunde Lance visa upp sin nya flickvän Desdemona Erlandsson Bååth, som verkar kallas Dessie, för sina kära följare på Instagram. Bland annat delade Lance med sig av en kyssbild och i samma veva kunde även Magdalena avslöja att det fanns en "Dessie" i Lances liv.

”Lance och Dessie var här på middag igår. Vi åt grillmix och tittade på en OERHÖRT BRA film..”, skrev Magdalena då på Instagram.

När Hänt träffar Magdalena på premiären av Saturday night fever berättar hon vad hon tycker om sin sons nya flickvän.

– Hon är fantastisk, jättesöt, säger Magdalena till Hänt och fortsätter:

– Men, så att han sitter i studion och jobbar jättemycket nu, förklarar hon.

FOTO: IVARSSON JERKER/Aftonbladet, INSTAGRAM

Annons