Tittarnas ilska mot TV4 efter omtalade Bonde söker fru-avsnittet

BONDE SÖKER FRU 2021, LINDA LINDORFF

Bonde söker fru har uppenbarligen gjort avtryck och engagerat tittarna denna säsong. Nu har tittarna nämligen ett och annat att säga om programmet och allt som skett på gården.
Svartsjukedrama i "Bonde söker fru" – Se klippet här
Slå på ljud

Bonde söker fru 2021 är i full gång och hittills har det redan hunnit bli en hel del romantik på olika håll och kanter.

En bonde som fått extra mycket uppmärksamhet under säsongens gång är mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, från Björnås. Av dem som söker till Peja så är det tjejerna Jessica, 55, Benita, 55, Heidi, 52, och Camilla, 59, som än så länge är kvar i programmet.

Det har hänt en hel del på Pejas gård i Halland. Redan på den första gruppdejten kysste han nämligen både Benita och Heidi. Sedan dess har det blivit ytterligare kyssar och heta stunder med Heidi. I det senaste avsnittet av Bonde söker fru, var Heidi och Peja oense om en viss händelse.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peja dementerar intima sekvensen med Heidi

I avsnittet berättade nämligen Heidi att hon, under natten, skrivit till Peja på messenger och frågat ifall någon annan precis varit inne hos honom. Peja ska då inte ha svarat på hennes meddelande, så efter detta fick hon dålig känsla och kunde inte sova. På morgonkvisten smög hon ner till Peja.

– Jag ville be om ursäkt, för jag skrev till honom på messenger, det tog fem timmar innan han svarade, och jag fick dåligt samvete efter meddelandet, säger Heidi och fortsätter:

– Så då tog jag en dusch och kröp ner hos honom och vi kramades och pussades. Sen åt vi frukost.

Att Heidi ska ha smugit ner till Peja på morgonen och att de ska ha kysst varandra och kramat varandra är dock något som Peja dementerar.

– Jag dementerar fortfarande det. Hon var uppe väldigt tidigt och knackade på. Det var så det var. Men naturligtvis så blev det knepigt, men hon kröp inte ner i min säng, hon knackade på och frågade och jag ville ha frukost, säger han till Hänt och fortsätter:

– Jag, jag hävdar att det inte var så.

Kikki Danielssons okända hälsokamp

Tittarnas kritik mot TV4: ”Löjligt”

Heidi menar dock att hennes version av situationen är sanningen, något hon berättar tydligt om för Hänt.

Senare i avsnittet fick tittarna se gos mellan Heidi och Peja. De befann sig då inne i stallet och det blev ett riktigt hett hångel. Heidi sa då även till Peja att hon älskar honom.

Nu reagerar TV4-tittarna mot kanalen och hur programmet är klippt.

”Löjligt program!”, skriver en.

”Bonde söker fru....? Vad är det för trams TV4 hittat på nu?”, skriver en annan.

”Min spontana tanke TV4, hur tänkte ni när ni klippte och valde? Att detta är bra tv? I slutändan handlar det om pengar/tittarsiffror. Ju fler som ser, engagerar sig – desto mer kostar det för " sponsorerna "....min första tanke....”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritik efter inslaget i Efter fem: ”Sexistiskt”

LÄS OCKSÅ: Darins okända relation till manliga tv-profilen

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN