LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Darin Zanyars relation till stylisten Jonas Hallberg avslöjad

04 nov, 2021 
På bilderna syns Darin Zanyar
Darins låtar toppar listorna, men det många börjar bli nyfikna på är artistens kärleksliv som han är mycket förtegen om.
Men nu kan vi se Darin och den kända stylisten göra ett drag mot varandra. Läs mer om det här!
Annons
Darin Zanyar berättar hur det var att komma ut: "golvet försvann under mig"Brand logo
Darin Zanyar berättar hur det var att komma ut: "golvet försvann under mig"

Darin Zanyar, 34, mer känd som bara Darin slog igenom som ung i Idols första upplaga år 2004. I finalen stod det mellan Darin och Daniel Lindström – och Darin föll precis på målsnöret och slutade tvåa. Men trots en andra plats tog hans karriär fart och Darin fick stora hits som Money for nothing och Step Up.

Han har även medverkat i Så mycket bättre och har på senare år skrivit en hel del musik på svenska. Men en sak många undrar över är Darins kärleksliv och vad har han för relationer till andra kändisar egentligen? Vad det går att utläsa från sociala medier gör stylisten och tv-profilen Jonas Hallberg nu ett drag mot Darin!

Darin Zanyar om att komma ut som homosexuell

Darin har haft otaliga framgångar inom musiken, han har toppat listor, är känd över hela Europa och har gjort flera låtar som berört svenska folket på djupet som exempelvis låtarna En säng av rosor och Ta mig tillbaka.

Men i samband med alla framgångar försvann han från rampljuset och kom senare ut som homosexuell, i en intervju med Dagens Nyheter berättade han om känslorna att komma ut.

Annons

– Det var otroligt stort. Jag har dolt så mycket i livet, både detta och annat. Jag visste att det skulle bli en grej men inte hur stort det skulle bli och hur mycket kärlek jag skulle få från bekanta, musiker och gayprofiler från hela världen, sa Darin tidigare i år till tidningen.

Darin Zanyars och stylisten Jonas Hallbergs okända relation

Darin har varit väldigt privat om relationer och kärleksliv. Men nyligen gästade han Hellenius hörna och avslöjade att han var singel.

– Ja, han är singel, sa Darin om sig själv.

Men vad det går att utläsa från sociala medier verkar Darin iallafall ha god kontakt med stylisten och tv-personligheten Jonas Hallberg. Han jobbar som kändis-stylist och har medverkat både i programmet Top Model Sverige och Let's dance.

Darin publicerade en bild på sig själv från när han uppträdde i Idol nyligen och både Jonas och Darin kommenterade väldigt kärleksfullt till varandra.

Darin och Jonas Hallberg kommenterar
Darin har publicerat en bild där Jonas var snabb med att kommentera.

Till bilden på Darin skriver Jonas: ”Snygga DU!!!!”, följt av flera eld-emojis.

Darin svarade då med ett hjärta, varpå Jonas kommenterade ytterligare en kärleksfull emoji.

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Annons