LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parneviks oro över Filip Lamprechts reaktion på nya låtarna

04 nov, 2021 
Peg Parnevik och Filip Lamprecht
Peg Parnevik har släppt en EP där flera låtar anspelar på uppbrottet från Filip Lamprecht.
Nu avslöjar artisten att hon var väldigt orolig inför släppet.
– Jag blev livrädd, säger Peg i podcasten Pillowtalk.
Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprecht var ett par under en lång tid, men relationen skulle sättas på prov när Filip var med i Let's dance under våren. Han dansade tillsammans med Linn Hegdal och det gick så bra att han slutade som vinnare av hela tävlingen.

Men under våren gjorde Filip även slut med Peg, något som mörkades under programmets gång. Nu berättar Peg i podcasten Pillowtalk om den nya EP:n, men även om mötet med Filip och varför hon var så orolig innan släppet.

Peg Parneviks möte med Filip – därför träffades de igen: ”Arg”

Peg Parnevik har haft flera framgångar inom musiken. Hon slog igenom för flera år sedan med låten Ain't no saint. Hon har även släppt musik på svenska och är verksam som låtskrivare.

Nyligen släppte Peg en EP med ett gäng låtar, flera av dessa anspelar på uppbrottet med Filip. I Pillowtalk berättar artisten nu om deras möte innan release-festen och oron över vad Filips familj skulle tycka.

Annons

– Jag och Filip hade tagit en kaffe dagen innan, och jag sa det finns lite låtar. Han sa då; finns det något jag ska vara beredd på? Jag bara ”ja det finns några saker”, berättar Peg Parnevik och fortsätter:

– Sedan dagen efter hade jag tappat min röst och han försökte ringa mig flera gånger, jag blev livrädd. Han är arg, hans familj kanske är arga.

Filips reaktion på Pegs musik: ”Låtarna är fantastiska”

Men det visade sig att Filip Lamprecht inte var arg på Peg över låtarna, snarare var han positivt inställd. Peg förklarar att Filip tyckte att det var bland det bästa hon har producerat.

– Absolut att det inte var de roligaste omständigheterna varför de texterna blev till. Men det är 100 procent det bästa du gjort, låtarna är fantastiska, grattis, berättar Peg att Filip sagt till henne om låtarna.

Filip och Peg gjorde slut under våren men mörkade uppbrottet. Detta på grund av att Filip var med i Let´s dance och Peg ville inte att det skulle komma ut i samband med programmet.

I juni bekräftade Peg istället uppbrottet och konstaterade för sina följare att hon och Filip är vänner.

– Jag älskar Filip och kommer alltid göra det, han känner samma. Vi hörs hela tiden. Det som är så sjukt är att... jag trodde aldrig jag skulle säga det här men jag är lyckligare än någonsin, sa Peg Parnevik då i Pillowtalk.

FOTO: TV4 // SVT

Annons