Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw har köpt lägenhet i Stockholm

CIARA ZELMERLÖW, MÅNS ZELMERLÖW

Hösten 2017 sålde Måns Zelmerlöw sin lägenhet i Stockholm för ett liv i London med hustrun Ciara Zelmerlöw.
Men nu har paret köpt en ny lägenhet i Stockholm igen och lyckan är total!
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw
Slå på ljud

Måns Zelmerlöw, 35, och hustrun Ciara Zelmerlöw, 34, har tillbringat de senaste åren i Ciaras hemtrakter utanför London, i Storbritannien.

Under årens lopp har de dock varit en hel del i Sverige också. Framför allt på somrarna är det i princip bara Sverige som gäller. När paret medverkade i Tillsammans med Strömstedts på TV4 så visade de upp sitt härliga landställe i Båstad.

Paret gifte sig 2019 och året innan fick de gemensamma sonen Albert, som kallas ”Albie”. Ciara har även sexåriga sonen Archie från sin tidigare relation. Sedan dess har mycket hänt för paret och under förra hösten tvingades Ciara och Måns vara separerade en hel del, då Måns befann sig i Stockholm för jobb, medans Ciara var hemma i England med barnen.

Exklusivt
Pejas svar – efter Heidis påstående om sekvensen i Bonde söker fru

Måns och Ciaras sommarstuga i Skåne

Måns och Ciara har i samband med Tillsammans med Strömstedts visat upp huset lite smått. Men i somras kunde de ge en rejäl inblick i den lyxiga sommarstugan, som bara ligger ett stenkast från havet.

I en intervju med tidningen Skåne har Måns tidigare berättat om lyckan när de köpte det skånska huset i Kattvik, utanför Båstad, i Skåne.

– Skåne har precis lagom tempo – inte för snabbt, inte för långsamt. Och så är det ju så oerhört vackert. Rapsfälten, närheten till vattnet... Det är egentligen först nu jag inser hur mycket jag saknat allt det här, sa Måns då.

Huset har bland annat en magnifik utsikt, en stor pool samt en jacuzzi. I somras visade Ciara upp resultatet av den omfattande renoveringen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ciara avslöjar: Köpt lägenhet i Stockholm tillsammans med Måns

Fram tills hösten 2017 kunde Måns titulera sig som Stockholms-bo och han ägde en lägenhet i centrala Stockholm. Närmare bestämt så låg den på Kungsholmen och bestod av tre rum och kök på 120 kvadratmeter i ett hus ritat av arkitekten J A Vallin.

– Det här är lätt Kungsholmens bästa penthouse. Den har så många saker som du inte hittar i andra våningar. Badkaret med utsikt, stora terrassen, walk-in closet och den underbart stora sociala ytan med fönster i två väderstreck, synliga takbjälkar och det dämpade mörka golvet. Plus det stora loftet under nocken för alla kompisgäng som sover över, sa kändismäklaren Niklas Berntzon från ESNY då, till Leva & Bo, där de även visar upp bilder från lägenheten.

Och nu verkar det som att Måns återvänder till Stockholm igen! Denna gång är även Ciara med på äventyret och på hennes Instagram kan hon nu berätta om lyckan över deras nya lägenhet.

Ciara har även etablerat en plats genom att tagga Stockholm, Sweden.

Om Ciara och Måns flyttar till Stockholm på heltid, eller om det bara är en övernattningslägenhet återstår att se. Men lyckan är total!

”Hämtat ut nycklarna till våran nya lya i Sverige. Längtar efter att få visa er runt”, skriver Ciara följt av texten "Official".

Hänt har sökt Måns och Ciara för en kommentar.

CIARA ZELMERLÖW INSTAGRAM

Ciara avslöjar nya lägenhetsköpet med Måns.

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Filmkritikern Ronnys ödesbesked för Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Mamman ville ha ett barn till – chocken på sjukhuset

FOTO: Karin Törnblom/TT, MEGA

FRÅN FÖRSTASIDAN