ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru- Pär Eric ”Peja” Nilssons ord om dramatiken med Heidi på gården

03 nov, 2021 
Heidi och Peja
Bonde söker fru 2021 är i full gång och det har redan uppstått stark kärlek och en hel del dramatik.
Bonden Peja och Heidi är nu dessutom oense om en sekvens i programmet. I en intervju med Hänt ger de sin syn på situationen.
– Jag dementerar, säger Peja till Hänt.
Annons
Svartsjukedrama i "Bonde söker fru" – Se klippet härBrand logo
Svartsjukedrama i "Bonde söker fru" – Se klippet här

Bonde söker fru 2021 har redan tagit många med storm. Inte minst bonden Pär Eric ”Peja” Nilsson. Det har redan utdelas kyssar, och i veckans avsnitt så hettar det till mellan just Peja och Heidi som precis flyttat in på gården.

Nu berättar Heidi för Hänt att hon på morgonen även smugit ner till Peja för att lägga sig i sängen, även där ska det ha utdelats kyssar och kramar. Men när Hänt sedan når Peja dementerar han att det skulle vara sant.

Peja om första tiden på gården: ”Ser ut att vara dramatisk”

Bönderna har nu bjudit hem sina tjejer till gården och på Pejas gård har det redan uppstått svartsjukedrama.

– Nej men pinsamt är det väl inte egentligen. Jag får väl både bra och lite sämre kritik. Det klart, om jag kysser två kvinnor på en gång kan flera tycka det är konstigt, säger Peja och fortsätter:

– Jag förstår ju att situationen på min gård ser ut att vara dramatisk. Den ger många frågetecken hur framtiden ska bli, ibland känns det lite pressande. För det som är kul för tittarna kan vara pressande för mig. Det måste jag ändå säga.

Annons

Pejas känslor över situationen i avsnittet: ”Jag dementerar”

Heidi berättar i avsnittet att hon smugit ner till Peja på morgonen och att de ska ha kysst varandra och kramats.

Detta dementerar dock Peja, han hävdar att det inte alls stämmer.

– Jag dementerar fortfarande det. Hon var uppe väldigt tidigt och knackade på. Det var så det var. Men naturligtvis så blev det knepigt, men hon kröp inte ner i min säng, hon knackade på och frågade och jag ville ha frukost.

Så du dementerar hennes ord?

– Jag, jag hävdar att det inte var så.

Heidis förklaring – står fast vid orden: ”Jag säger sanningen”

Heidi hade under natten skrivit till Peja på messenger och frågat ifall någon annan varit nere hos honom på natten, efter detta fick hon dåligt samvete.

– Jag ville be om ursäkt, för jag skrev till honom på messenger, det tog fem timmar innan han svarade, och jag fick dåligt samvete efter meddelandet, säger Heidi och fortsätter:

Annons

– Så då tog jag en dusch och kröp ner hos honom och vi kramades och pussades. Sen åt vi frukost.

Heidi förtydligar för Hänt att hon talar sanning.

– Han får säga det han vill, jag säger sanningen. Det är jobbigt ifall han försöker få mig att framstå som en lögnare, säger hon och tillägger:

– Jag berättar min upplevelse och han får berätta sin, man kan ha olika uppfattningar, men det finns inga dåliga känslor mellan oss. Han kanske bara har glömt det.

FOTO:

Annons