LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynnings avslöjande om Carina och Erik Bergs ekonomi

03 nov, 2021 
Carolina Gynning, Carina och Erik Berg
Carina och Erik Berg har flera program tillsammans.
Förutom att arbeta ihop med maken driver Carina dessutom en podcast med Carolina Gynning.
Och det är även där Carolina berättar om makarna Bergs ekonomi – som inte verkar vara dålig med tanke på alla miljonköp!
Annons
Carina och Erik Bergs kärlekssagaBrand logo
Carina och Erik Bergs kärlekssaga

Carina Berg och Carolina Gynning har genom åren synts tillsammans i flera tv-program och driver dessutom en framgångsrik podcast ihop med titeln Gynning & Berg – hittar sig själva.

Båda fick även barn tidigare i år, Carina och maken Erik Berg fick dottern Juno i mars. Och Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson fick även de en dotter i juni med namn Vilda.

I podcasten pratar Carina och Carolina ofta om barnen, men i veckans avsnitt kommer Carolina med ett litet avslöjande om makarna Bergs ekonomi – och Carina förklarar varför hon har dåligt självförtroende i relationen med Erik.

Carina Berg om dåliga självförtroendet: ”Ärligt talat”

Carina Berg berättar att hon har lite dåligt självförtroende just nu då hon inte är så bra på att handskas med grillarna som Erik köper. Genom åren har de samlat på sig en del, runt cirka 20 till 30 stycken.

– Jag får så dåligt självförtroende, jag kan inte grillen. Och ärligt talat jag fattar inte ens hur telefonen funkar, säger Carina Berg, varpå Carolina Gynning svarar:

Annons

– Jo, men nu är det så här. Varför är du med Erik? Det är ju för att han kan grilla. Du har olika människor i livet för olika saker. Här har du en som du kan podda med, och vi är kompisar. Sen har du Erik, han kan grilla, då är du ihop med honom. Alltså förstår du? Du har liksom byggt upp ditt liv så, och det har jag också gjort.

Carina kommer senare in på att hon är fascinerad över hur tekniken idag fungerar hon beskriver det som ”sjukt”.

– Men kan du fundera ibland över på hur mycket saker man inte förstår som ändå är helt självklara i ens vardag, som att jag tar upp min telefon och ringer dig?, säger Carina och tillägger:

– Tänk på det då, hur sjukt det är att du kan höra min röst. Jag fattar inte ens fax, det är så sjukt.

Carolina Gynnings avslöjande om makarna Bergs ekonomi

Carolina Gynning betonar sedan att Erik och Carina Berg har gemensam ekonomi och är lite chockad över att Carina inte kan grilla.

Annons

– Ni har ändå gemensam ekonomi och för den här ekonomin har ni då investerat i 20 till 30 grillar som står ute på Bergs drömkåk. Och du kan då inte använda en enda jävla grill, säger Gynning

– Nej, alltså de två som är maxade, de kan inte jag använda, svarar Carina Berg.

Carolina poängterar då att Carina borde unna sig något dyrt då Erik har köpt ett tjugotal grillar.

– Det gjorde jag i veckan, för jag kände det. Jackan, säger Carina Berg.

– Vi kan inte säga vad den kostade, mer än en grill ja, avslutar Carolina Gynning.

FOTO: TT

Annons