Oliver Ingrossos relation med Lance Hedmans ex-fästmö Emilia Lantz

Oliver Ingrosso och Lancelot Hedman Graaf

Oliver Ingrosso har inte skyltat med någon kärlek under de senaste åren.
Men nu kopplas han ihop med Lancelot Hedman Graafs ex-fästmö Emilia Lantz – åtta månader efter deras uppbrott.
Se här!
Allt du vill veta om Oliver Ingrosso
Slå på ljud

Oliver Ingrosso är den äldsta av Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgrens barn. Därefter kommer Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso. Alla tre befinner sig i rampljuset på ett eller annat sätt, inte minst Benjamin och Bianca som jobbar med tv och musik.

Även Oliver är insatt i musikbranschen, sedan flera år tillbaka är han en välkänd dj och har slagit igenom med flera hits och artistsamarbeten. Men det är inte ofta vi hör något om Olivers kärleksliv. Däremot går det att utläsa från sociala medier att han gör ett drag mot Lancelot Hedman Graafs ex-fästmö Emilia Lantz.

Oliver Ingrosso slog igenom som ung – är framgångsrik DJ

Oliver Ingrosso är som tidigare nämnt äldst av syskonen och gjorde därmed entré rampljuset allra först!

Han inledde nämligen karriären som skådespelare, i rollen som Enrico i filmen Ciao Bella. Men sedan dess har vi inte sett Oliver som skådespelare, det visade sig att han skulle bli något helt annat. Nämligen dj, som han fortfarande jobbar som och har gjort i över tio år.

Oliver har bland annat samarbetat med den tidigare nära vännen och bortgångna Tim ”Avicci” Bergling, Otto Knows, Armin van Burren, Tiesto och Adrian Lux samt släppt flera egna låtar genom åren.

En av de mest kända låtarna är just låten Itrack som han gjort tillsammans med Tim ”Avicci” Bergling och Otto Knows. Han har även spelat på Ultra Music Festival, vilket är en årlig utomhusfestival som äger rum i Miami, Florida, USA. Festivalen är känd över hela världen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Oliver Ingrossos drag mot Lances ex-fästmö Emilia Lantz

Oliver Ingrosso har dock varit förtegen om sitt kärleksliv, men i en av syster Bianca Ingrossos vloggar har vi fått reda på att han varit singel ett bra tag. I sex år har han nämligen varit singel och Bianca konstaterade att hon gärna ser att Oliver hittar någon.

– Och här är min andra bror. Fortfarande singel. Fortfarande snygg. Nyklippt, säger hon varpå Oliver själv svarade:

– Varit ett tag nu.

– Det är dags att hitta den där tjejen nu som tar dig med storm, förklarade Bianca.

Även om vi inte hört mycket om kärlekslivet och dejtandet sedan dess så går det att utläsa att Oliver och Lancelot Hedmans ex-fästmö och modellen Emilia Lantz gillar en hel del av varandras bilder på sociala medier. Emilia har också kommenterat Oliver Ingrossos senaste inlägg på Instagram med en kärleksfull emoji.

Emilia Lantz

Emilia Lantz bild som Oliver gillat.

FOTO: Instagram

Oavsett hur det går för Oliver Ingrosso så önskar vi lycka till med kärlekslivet!

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrosso lämnar Sverige – egna orden om resan till Trondheim

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrosso om traumatiska minnet med Pernilla Wahlgren

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Charles Hammarsten/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN