Oliver Ingrosso om traumatiska minnet med Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren och Oliver Ingrosso

När Oliver Ingrosso bara var sex månader drabbades han av ett feberkrampanfall.
Mamma Pernilla Wahlgren fick då ett råd ett lite annorlunda råd från larmcentralen.
Nu berättar kändissonen om den traumatiska händelsen.

Oliver Ingrosso, 31, är uppvuxen i en av Sveriges kändaste familjer där alla medlemmar är vana vid att stå i rampljuset. Pernilla Wahlgrens äldsta son Oliver har dock valt att försöka hålla sitt liv så privat som möjligt, till skillnad från Pernilla, lillasyster Bianca Ingrosso och lillebror Benjamin Ingrosso.

Pernilla och Bianca är särskilt bjussiga i deras tv-serie Wahlgrens värld där de låter tv-tittarna få följa med i både med- och motgångar. En återkommande fråga har varit varför inte äldsta sonen Oliver har synts till i realityserien.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Oliver Ingrossos frånvaro i Wahlgrens värld

Förra året meddelande Mathilde Albinsson, pressansvarig för Wahlgrens värld, i ett meddelande till Hänt att Oliver inte alls skulle medverka i säsongen.

”I Wahlgrens värld är det Pernilla och Bianca som är återkommande huvudpersoner. Deras omgivning medverkar om de vill, kan och har möjlighet. I just den här säsongen medverkar inte Oliver Ingrosso”, skrev hon då.

TRIST Camilla Läckbergs sorg över vännerna

Men även om Oliver har tagit ett aktivt beslut att hålla sig utanför rampljuset så har han över 50 000 följare som följer honom på Instagram. Dock är det sällan kändissonen uppdaterar sitt flöde på sina sociala medier.

Oliver Ingrosso om traumatiska händelsen från barndomen

Men tidigare i veckan lade Oliver Ingrosso ut ett inlägg. Bilden är tagen utanför Pernillas gamla lägenhet som hon bodde i när Oliver var nyfödd. I inlägget berättar kändissonen om ett traumatiskt minne från barndomen.

”Högst där uppe tyckte 112 att mamma skulle hålla mig utifrån fönstret när jag var 6 månader efter ett feberkrampanfall ! Hon sa nej tror jag….”, skriver han.

En stund senare lade Oliver Ingrosso ut samma bild igen följt av texten:

”Hon höll tydligen ut mig från fönstret….”

Skärmdump från Oliver Ingrossos Instastory. Foto: Oliver Ingrosso

Det visade sig att Pernilla Wahlgren faktiskt höll ut den sex månader gamla sonen genom fönstret. Tur att allting slutade bra för dem!

LÄS OCKSÅ: Maria Forsbloms intima fråga till Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Jesper Parnevik i tårar efter Peg Parneviks uppbrott från Filip Lamprecht

FOTO: Discovery +, Magnus Sandberg/TT/Aftonbladet

SENASTE NYTT!