TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Oliver Ingrosso lämnar Sverige – egna orden om resan till Trondheim

11 okt, 2021 
OLIVER INGROSSO
Under coronapandemin har DJ:n Oliver Ingrosso inte haft några spelningar.
Men nu har det minst sagt dragit igång för artisten – som nu lämnar landet.
På Instagram berättar Oliver.
Annons
Allt du vill veta om Oliver IngrossoBrand logo
Allt du vill veta om Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso, 31, är Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrossos första barn i skaran av tre. Han föddes 1989 och har därefter fått två syskon, Bianca Ingrosso, 26, och Benjamin Ingrosso, 24.

Bianca och Benjamin är de av barnen som står i rampljuset mest. Benjamin är en välkänd artist och Bianca Ingrosso syns i Wahlgrens värld och som jurymedlem i Talang bland annat. Oliver Ingrosso är likt sin bror involverad i musikbranchen som musikproducent och DJ. Men varför har han plötsligt lämnat Sverige? Nu berättar Oliver Ingrosso själv om orsaken.

Oliver Ingrossos karriär som DJ – spelat världen över

Oliver Ingrosso är äldst av syskonen och gjorde därmed entré rampljuset först. Han startade karriären som skådespelare i rollen som Enrico i filmen Ciao Bella.

Efter filmen satsade Oliver på en karriär som DJ – något han dessutom fortfarande är verksam som idag. Han har bland annat samarbetat med Tim ”Avicci” Bergling, Otto Knows, Armin van Burren, Tiesto och Adrian Lux samt släppt flera egna låtar genom åren.

Annons

Oliver Ingrosso har även en stark anknytning till Swedish House Mafia då hans äldre kusin är en av medlemmarna. De två har spelat tillsammans och Oliver har även uppträtt med den världskända trion.

Innan coronapandemin kunde man se Oliver ofta spela på olika klubbar och evenemang i Sverige. Ofta stöttas han dessutom av syskonen som varit på plats vid olika tillfällen.

Oliver Ingrosso tillbaka som DJ efter pandemin – lämnat Sverige

Oliver Ingrosso, likt många andra verksamma i musikbranchen, har haft en tuff tid under coronapandemin. Under ett och ett halvt år har spelningar pausats och Oliver har inte kunnat jobba som DJ som vanligt. Men nu är han äntligen tillbaka efter över ett års paus!

Med anledning av detta har han dessutom rest utomlands för en spelning i Norge, något han berättat om på Instagram. Han beskriver bland annat att det känns konstigt.

Oliver Ingrosso lämnade Sverige för spelning i Norge.

Oliver meddelade på Instagram att det var ovant att boarda på flygplan igen.

”Det kändes konstigt att ha ett boarding-pass i plånboken. Ses imorgon Trondheim”, skrev han.

Spelningen har fått stor respons och Oliver tackade publiken i ett inlägg på Instagram.

Oliver Ingrossos spelning i Norge.

”Otrolig kväll igår. Tack så mycket Norge”, skrev Oliver.

Även mamma Pernilla stöttade och skrev: ”ÄNTLIGEN”.

FOTO: Christine Olsson/TT / Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons