Bianca Ingrosso om verkliga relationen med brodern Oliver Ingrosso

BIANCA OCH OLIVER INGROSSO

Bianca Ingrosso umgås väldigt ofta med sin familj.
Trots det syns storebrodern Oliver väldigt sällan på bilder från träffarna.
Nu berättar Bianca hur relationen mellan dem egentligen ser ut.

Bianca Ingrosso, 26, är Pernilla Wahlgrens, 53, andra barn i skaran av fyra. Bianca har en äldre bror vid namn Oliver Ingrosso och två yngre bröder, artisten Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren.

Bianca driver idag ett eget sminkmärke, är Youtuber och är en av Sveriges största influencers. Förutom detta är hon en av landets främsta tv-profiler och är välkänd från Wahlgrens värld och som en av jurymedlemmarna i TV4:s Talang.

Bianca har alltid beskrivit sin relation till sina bröder som väldigt fin och stabil. Trots det cirkulerar ett rykte om att hon inte umgås med Oliver speciellt mycket – nu väljer Bianca att ge svar på tal.

CHOCK Paow oigenkännlig på nya bilderna

Bianca Ingrossos succé – åkt på semester för över en halv miljon

Det går bra för Bianca Ingrosso ska sägas, då hon med sitt bolag Sammy Holding hade en vinst på 202 miljoner kronor ifjol. Detta var något som Expressen rapporterade om juni. Och med framgångarna har det kommit lyx. Bianca har under sommaren rest utomlands flera gånger men även hyrt en villa ute i Skärgården på Värmdö i Stockholm.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca befann sig i huset på Värmdö i två veckor och den exklusiva villan hyrs ut för 74 000 kronor i veckan och därav kostade det sammanlag 148 000 kronor.

Hon begav sig till Spanien för att semestra med såväl vänner och familj. Där hyrde Bianca Ingrosso en villa som enligt hemsidan Mallorca Collection kostar 192 500 kronor att hyra för en vecka. Bianca befann sig i huset i lite mer en två veckor, vilket gjorde att priset sannolikt landade på 385 000 kronor.

Båda husen gick därav tillsammans på över en halv miljon kronor att hyra under semestern.

Bianca Ingrosso dementerar ryktet om relationen till Oliver Ingrosso

I sin senaste vlogg har Bianca en längre frågestund där hon besvarar sina följares olika påståenden. Ett fan undrar om Bianca har en bra relation till sin storebror Oliver och om det är så att hon umgås mindre med honom.

Påståendet lyder: ”Du har inte kontakt med din storebror Oliver för du pratar bara med Benjamin.”

Varpå Bianca Ingrosso svarar:

– Absolut inte sant, Oliver tycker inte om att synas dock.

LÄS OCKSÅ: Mariette Hansson och Isabelle Grönqvist avslöjar könet på bebisen

LÄS OCKSÅ: Därför heter Carolina Gynnings dotter Vilda – sanningen bakom namnet

FOTO: YOUTUBE / Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!