ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Soraya Lavasani saknas i Nyhetsmorgon – ersätts av Jenny Alversjö

11 okt, 2021 
Soraya Lavasani och Martin Järborg
Soraya Lavasani är inte med i Nyhetsmorgon denna måndag – något som inte tillhör vanligheterna.
Hon har ersatts av kollegan Jenny Alversjö. Men varför saknas hon?
Nu berättar TV4-profilen för Hänt.
Annons
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4Brand logo
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4

Soraya Lavasani och Martin Järborg är de två som leder TV4:s Nyhetsmorgon på vardagarna. Från måndag till onsdag håller de ställningarna i programmet och leder tittarna genom olika gäster och nyheter.

Duon har dessutom blivit mycket uppskattad av tittarna och bjuder ofta upp till både skratt och allvar. Och det är sällan som Soraya saknas i Nyhetsmorgon vid Martins sida – de tillfällena hon varit borta är när hon varit mammaledig. Så varför saknas hon idag egentligen? Nu berättar Soraya för Hänt.

Soraya Lavasanis succé i TV4:s Nyhetsmorgon

Soraya har jobbat på TV4 i många år och har bland annat varit reporter och nyhetsankare på TV4-nyheterna. Hon har även bevakat kungliga bröllop men är sedan flera år tillbaka en del av Nyhetsmorgons uppställning.

Hon har varit mammaledig som senast i år efter att hennes andra barn föddes i april 2020. Medan hon var borta tog Maria Forsblom över rollen bredvid Martin Järborg.

Annons

Innan dess ledde Soraya morgonprogrammet med Jesper Börjesson som inte längre är kvar på TV4. Nyligen kunde vi se dem återförenas – något de visade upp på Instagram.

Efter att Jesper slutat tog Martin Järborg över kommandot med Soraya och de två har blivit lika uppskattade. Martin, likt Soraya, har jobbat i flera år på TV4 och har befunnit sig på TV4-sporten tidigare.

Soraya Lavasani
Soraya och Jesper utgjorde en mycket omtyckt duo på Nyhetsmorgon.

Därför ersätter Jenny Alversjö Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon

Under måndagen så har inte Soraya dykt upp i tv-rutan tillsammans med Martin Järborg. Istället har TV4:s Jenny Alversjö dykt upp och leder programmet tillsammans med Martin under måndagen. Jenny leder annars Nyhetsmorgon ofta ensam på helgerna eller vid enstaka tillfällen på vardagarna.

Jenny Alversjö och Martin Järborg.

Under en bild på Instagram skriver Jenny själv att Soraya är krasslig och att det är därför hon tagit över platsen idag.

Annons

God morgon! Soraya är lite krasslig så jag tar plats bredvid Martin idag. Hoppas ni är med oss!”, skriver Jenny Alversjö.

Räddaren i nöden”, skriver Soraya i en kommentar till bilden.

När Hänt når Soraya Lavasani bekräftar TV4-profilen att hon är sjuk och befinner sig hemma från jobbet idag.

– Tyvärr inget roligare än att jag är sjuk. Har fått en rejäl förkylning helt enkelt, berättar Soraya för Hänt.

Krya på dig Soraya Lavasani!

FOTO: TV4

Annons