LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marie Serneholts kamp med tvillingarna Philip och Nicholas

09 okt, 2021 
Johanna Alm
Marie Serneholt
Marie Serneholt och hennes kärlek Fredric Palmqvist har tvillingarna Philip och Nicholas ihop.
I Efter fem under fredagen berättade hon om chocken att få veta att hon väntade tvillingar.
Annons
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarnaBrand logo
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarna

Under fredagen gästade Marie Serneholt TV4-studion för att vara med i Efter fem. Hon är nämligen aktuell med sin andra barnbok, som är baserad på sina egna tvillingsöners fartfyllda liv.

I Efter fem berättade hon om sitt liv som tvillingmamma, och chocken över att få veta att hon väntade tvillingar.

Marie Serneholt och Fredric Palmqvist beslut för tvillingarna

Marie har synts i tv-rutan i många år och har gjort många olika program, men när hon inte jobbar så spenderar hon tid med sin kärlek Fredric Palmqvist och de tre-åriga tvillingarna Philip och Nicholas.

I en tidigare intervju med Hänt har hon berättat om sitt och partnern Fredrics beslut för tvillingarna och deras skolgång.

– Jag kan väl säga så här, jag tror vi talar för oss båda, att det har varit väldigt viktigt att de två får vara sina egna individer. Just nu går de på samma förskola, i samma barngrupp, men jag tror att man får följa dem och deras personligheter och hur de utvecklas liksom, sa han då,

Annons

Marie Serneholts kamp med sönerna

Att ha småbarn är inte det lättaste och att ha tvillingar innebär ännu mer jobb och ansvar. I Efter fem berättar Marie nu om hur det har varit att vara förälder till tvillingar.

Det är när Anna Brolin, som är en av programledarna i Efter fem, frågar stjärnartisten hur det känns att vara mamma åt tvillingar som hon berättar om den stressiga vardagen och chocken hon kände när hon fick höra att det låg två små varelser i hennes mage.

– Det var inget vi någonsin hade kunnat föreställa oss. Det fanns inte på kartan att det var tvillingar som låg i min mage. Det är mitt livs största chock när jag fick reda på det på ultraljudet, säger Marie och fortsätter:

– Jag vill inte byta ut mitt liv för någonting i världen men många gånger har jag ändå tänkt att "gud vad skönt att bara få en i taget och bara fokusera på den, och njuta av den." Det har varit en torktumlare vårat liv sedan de kom.

FOTO: Marie Serneholt/Instagram, Efter fem/TV4 Play

Annons