Mirka Norrström letar nytt boende för henne och barnen: ”Ett helvete”

Mirka Norrström

Mirka Norrström och barnen har fått reda på att de måste flytta.
Nu kämpar Mirka för att hitta nytt boende till henne och familjen.
”Ett helvete rent ut sagt”, skriver hon om tuffa situationen.
Slå på ljud

Mirka Norrström blev känd för svenska folket efter sin medverkan i realityprogrammet Familjen annorlunda. Sedan dess har man kunnat följa hennes liv med den stora familjen på hennes sociala medier.

På bloggen skriver hon om både med- och motgångar, och tidigare i höst berättade hon att hon mötts av det tuffa beskedet att hon och barnen måste flytta.

Nu berättar hon om den tuffa jakten efter ett nytt boende.

Mirka Norrström och barnen tvingas flytta

Det var i slutet av augusti som Mirka bröt tystnaden på sin blogg efter ett längre uppehåll. Hon uppdaterade då sina följare om hur sommaren varit, och förklarade att hon har haft det väldigt tufft.

Dagen innan hennes födelsedag möttes hon nämligen av det svåra beskedet att hon och barnen måste lämna huset de just nu bor i - något som kommer med tuffa konsekvenser.

”Dagen innan min födelsedag fick vi veta att vi måste hitta ett nytt boende till vintern vilket verkligen slog undan benen på mig. Från det har jag kämpat mitt hårdaste att hålla ihop mig själv och ångesten”, skrev hon då.

Hon berättade vidare att barnen helst vill stanna i Uppsala län, men att det förmodligen kommer bli svårt att hitta ett passande hus med en rimlig hyra där.

STÖD Nina Gunkes första ord efter sjukdomsavslöjandet

Trettonbarnsmammans panik: ”Ett rent helvete”

Sedan dess har det varit tyst från reality-profilen angående just boende-situationen. Men nu berättar hon för sina följare hur det ligger till, och att det verkligen inte har varit lätt.

”Som ni vet så letar jag efter nytt boende vilket är ett helvete rent ut sagt. Ångesten som växer för att dagarna går utan att få napp är inget jag önskar någon. Jag är otroligt tacksam över mina vänner och följare som gör allt för att försöka hjälpa mig att hitta något. Det finns dagar då jag bara inte orkar ens tänka på problemet och då har jag några fantastiska vänner som gör det åt mig och utan de hade jag nog inte orkat lika mycket”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Jag fick tips om ett hus i Norrland och spontant valde jag och mitt stora stöd Helena att åka upp och titta på det huset. Det blev över 10 timmar i bilen men med bra sällskap så gick resan smidigt och bra. Tyvärr så kändes inte det huset bra så letandet fortsätter.”

LÄS OCKSÅ: Okända fusket i Idol – deltagarnas besvikelse efter TV4:s mörkande

LÄS OCKSÅ: Agnes Carlsson oigenkännlig på nya bilden – stora förvandlingen

SENASTE NYTT!