Viktor Frisk om åldersskillnaden med 17 år äldre pojkvännen Andreas Gran

Viktor Frisk och Andreas Gran

Det skiljer sig 17 år mellan Viktor Frisk och pojkvännen Andreas Gran .
Nu berättar Viktor hur han ser på den stora åldersskillnaden och om deras framtidsplaner tillsammans.
”Vi har väldigt fina planer framåt på boende och familj”, skriver han.

Det var i slutet av sommaren som Viktor Frisk, 26, hintade om att han hade funnit kärleken. Detta genom att lägga upp en bild när han håller hand med en okänd person.

Men det fick dröja ett till tag innan den framgångsrike influencern valde att avslöja vem den nya kärleken faktiskt var. När Hänt nådde Viktor berättade han nämligen att han träffat någon men att han däremot inte var redo att visa upp honom offentligt än.

”Jag har träffat någon. Och allt känns så bra. Just nu vill jag inte blanda in honom i mitt liv offentligt”, skrev han då.

Han är Viktor Frisks nya pojkvän

Tidigare i veckan valde Viktor att publicera en bild på pojkvännen ändå. Detta efter att många nyfikna fans skrivit och frågat vem det är han dejtar. Under en bild på de två tillsammans skrev han:

”Finns ingen anledning att jag inte kan visa vem han är. Han är människan som gör mig knäsvag och gladast i världen. Älskar dig Andreas Gran.”

FAMILJ Martin i chock efter upptäckten i hemmet

Viktor Frisk om åldersskillnaden med pojkvännen

Så vem är då denna Andreas Gran som vunnit Viktors hjärta?

Jo, Andreas jobbar som creative director för Björn Borg och är 43 år gammal, och av Viktors sociala medier att döma verkar han minst sagt ha tagit honom med storm.

Men sedan Viktor avslöjande vem hans nya pojkvän är är det många som har reagerat på den stora ålderskillnaden. Då Viktor är 26 år skiljer det sig nämligen 17 år mellan dem.

Nu svarar Viktor på följarnas reaktioner och förklarar att ålderskillnaden inte är något som påverkar dem.

”Vi har väldigt fina planer framåt på boende och familj. Att människor ens ifrågasätter åldersskillnaden är bara roligt. Ålder är bara en siffra och lika dålig som jag är på matematik var jag nog den dagen vi träffades”, skriver han.

Under en frågestund på Instagram svarar även Andreas hur han ser på åldersskillnaden:

”Varken jag eller Viktor är bra på matte så för oss spelar det ingen roll. Jag älskar honom oavsett siffra efter namnet.”

FOTO: Viktor Frisk/Instagram

Under samma frågestund svarar de även på hur de träffades.

”På en gräsmatta. Viktor är gräspollenallergiker och höll på att svimma. Jag hävdar att det handlar om för hård träning, men Viktor skyller på allergi. Men han var gullig när han låg helt utslagen. Så då föll jag också”, skriver Andreas.

LÄS OCKSÅ: Jesper Parnevik blev lämnad av Mia – efter höftoperationen

LÄS OCKSÅ: Maja Nilsson Lindelöf har fått sitt andra barn

FOTO: Viktor Frisk/Instagram, Nyhetsmorgon/Youtube

Senaste nytt