LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Melins chock efter upptäckten i hemmet med dottern Fanny

10 okt, 2021 
Johanna Alm
Martin Melin och Fanny Melin
Som tonårspappa är Martin Melin van vid det mesta.
När han kom hem häromdagen hade dottern Fanny varit i farten – och allting var inte riktigt på sin plats.
Nu berättar kändispolisen om upptäcken.
Annons
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla Läckberg

Martin Melin, 54, är i grunden polis men efter sitt stora genombrott i den första säsongen någonsin av Expedition Robinson 1997 är han numera också en känd tv-personlighet.

Nyligen medverkade Martin i den senaste säsongen av Let's dance där han dansade ihop med Maria Zimmerman. Duon gjorde ett strålande jobb i programmet och landade på en åttondeplats.

Martin Melin om kärlekslivet

Martin har tre barn med två olika kvinnor, dottern Fanny, 18, och sonen Felix, 14, har han med ex-frun Christina Melin, och sonen Charlie, 12, har han tillsammans med Camilla Läckberg.

Idag lever Martin som singel och i en tidigare intervju med Hänt har han berättat om anledningen till varför han inte är tillsammans med någon.

– Jag rankar mitt kärleksliv med en tvåa vilket ändå är godkänt. Jag skulle vilja säga att det är en etta men det är självförvållat och då kan jag inte ge en etta. Problemet är att jag inte har tid för kärlekslivet. Jag går inte runt och letar heller, men skulle det bli någonting så tror jag att jag kommer ramla över det bara.

Annons

Martin Melin berättar vidare att han vill ge hela sig själv om han ska gå in i ett förhållande ordentligt.

– Ska jag ha en relation vill jag gå in i den med 100 procent och ge allt och där jag är i livet nu passar inte det för jag har inte tiden. Så inte riktigt än, har han berättat för Hänt.

Martin Melin om chocken efter upptäckten med dottern Fanny

Martins äldsta dotter Fanny är aktiv på sina sociala medier och har drygt 20.000 följare på sin Instagram. I en tidigare intervju med Hänt har Martin berättat om dotterns intresse för fotografering, men brist på intresse för att gå i sin pappas fotspår och bli polis:

– Min dotter Fanny, hon läser just nu på ett mediagymnasium men jag vet inte vad hon vill bli faktiskt. Hon är rätt intresserad av fotografering och redigering av film. Så det kanske blir någonting åt det hållet faktiskt. Vi får se men ingen vill bli polis iallafall, sa då Martin till Hänt.

Annons

På Fannys Instagram syns det tydligt att hon har en passion för fotografering och mode, något som även Martin upptäckte efter att ha kommit hem och mötts av ett berg av skjortor som dottern provat innan hon skulle vidare på en fest. På Martins Instagram skriver han om chocken:

”Att komma hem och upptäcka att ”någon”har provat vita skjortor tillhör inte vanligheterna. Denna ”någon”, a.k.a. Fanny behövde tydligen en till nån fest.”

FOTO: Martin Melin/Instagram, Henrik Montgomery/TT, Karin Törnblom/TT

Annons