LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver Ingrossos vilda festkväll med Paradise hotel-profilen Josefine Caarle

03 okt, 2021 
Johanna Alm
Josefine Caarle och Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso delar gärna inte med sig så mycket av sitt privatliv.
Men nu syns han tillsammans med Paradise hotel-profilen Josefine Caarle.
Här är okända relationen.
Annons
Allt du vill veta om Oliver IngrossoBrand logo
Allt du vill veta om Oliver Ingrosso

Josefine Caarle, 26, vann Paradise hotel år 2015 tillsammans med sin partner Robin “Mos” Andersson, 29.

Sedan vinsten i den populära dokusåpan har hon slagit igenom stort på sociala medier där hon har över 100.000 följare på Instagram och mer än 90.000 prenumeranter på Youtube. På sina kanaler visar hon upp sin vardag som kantas av bland annat fest, mode och resor.

Josefine Caarles okända relation till Linus Wahlgren

Josefine är vän med bland andra Bianca Ingrosso och Lovisa Worge och ses ofta ihop på samtligas sociala medier, men Josefine är även vän med en av Biancas familjemedlemmar. Josefine och skådespelaren Linus Wahlgren, som är Biancas morbror, har nämligen setts spendera en hel del tid ihop-

Det är i Josefines Youtube-video som hon pratar om den okända relationen till skådespelaren:

– Jag ska säga en sak. Jag var hemma hos Linus med några vänner. Linus är en killkompis som är skådespelare, ni vet säkert. Linus Wahlgren, det finns fan bara en Linus skådis av vad jag vet. Jävla legend, säger hon i videon.

Annons

Hon berättar även att hon fick låna ett av hans manus för att testa vara skådespelare för en stund. Faktum var att hon fick spela mot Linus själv för att efteråt få beröm av honom.

Sedan dess har man kunnat se dem umgås flera gånger till. De följer dessutom varandra på Instagram och är ofta aktiva på varandras inlägg.

Inte nog med att Josefine är nära vän med Bianca och Linus, utan nu visar det sig att hon även känner Oliver Ingrosso som är den äldsta i syskonskaran Wahlgren/Ingrosso.

Josefine Caarles relation till Oliver Ingrosso – bilderna visar

Den 29 september upphörde nästan alla coronarestriktioner och som många andra var Josefine ute då. Under fredagen kunde man nämligen se henne släppa loss på dansgolvet och ha en till synes vild festkväll tillsammans med dj:n och kändissonen Oliver.

På sin Instagram story delade hon med sig av en bild där hon står bakom Oliver i dj-båset och taggade även hans namn följt av ett rött hjärta.

Nedan syns bilden som Josefine Caarle delade på Oliver Ingrosso:

Oliver Ingrosso
FOTO: Josefine Caarle/Instagram

FOTO: Josefine Caarle/Instagram, Josefine Caarle/Youtbe, Charles Hammarsten/TT

Annons