LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så lever Martin Melins 17-åriga dotter Fanny Melin idag

02 sep, 2020 
Martin Melin och dottern Fanny
Martin Melin har tre barn tillsammans med ex-fruarna Christina Melin och Camilla Läckberg.
17-åriga dottern Fanny Melin visar sig nu göra stor succé på sociala medier.
Annons
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla Läckberg

När Martin Melin, 53, kammade hem vinsten i den första säsongen av Robinson 1997 förändrades hans liv över en natt. När han kom tillbaka till Sverige efter inspelningarna så var han plötsligt ett känt ansikte för det svenska folket.

Sedan dess har Martin varit en person som fortsatt att synas i offentligheten. Nyligen medverkade Martin i Dplay:s Den stora hälsoresan där han tog sig an utmaningen 16 weeks of hell. Men när Martin inte syns i tv-rutan så arbetar han som polis eller umgås med familjen.

Relationen till ex-fruarna

Tidigare hade Martin en omskriven relation med deckardrottningen Camilla Läckberg, 46. Det var år 2010 som duon gifte sig och tillsammans skaffade sonen Charlie, 11. Men kärlekssagan fick sig ett slut och 2014 lämnade de tidigare makarna in en skilsmässoansökan.

Trots uppbrottet så har Martin och Camilla fortsatt att ha en god relation till varandra.

– Vår relation den är bra. Som ett skilt par så är det väldigt bra, vi kommunicerar, vi bråkar inte, vi är inte oense. Vi umgås inte särskilt mycket egentligen men när vi umgås så är det ganska kul. Vi skvallrar, pratar och så där. Så den är ganska okomplicerad skulle jag säga, har Martin tidigare sagt till Hänt.

Annons

Innan Martin fann kärleken i Camilla var han gift med Christina Melin. Paret träffades två år efter Robinson-vinsten och fick tillsammans barnen Fanny, 17, och Felix, 13. Även Martin och Christina har en vänskaplig relation idag och syns ibland till på samma tillställningar.

Fanny har sedan barnsben dykt upp tillsammans med sin pappa på röda mattan.

Martin Melin och dottern Fanny
Martin Melin och dottern Fanny Melin på premiär 2016. Foto: Karin Törnblom/TT

Så lever Fanny idag – stora succén

Idag har Fanny hunnit bli 17 år gammal. Under de senaste åren har Fanny fortsatt att synas på offentliga tillställningar med sin pappa. Hon har dessutom ett stort Instagram-konto med hela 20 000 följare och är även aktiv på sociala medier som Tiktok och Youtube. Det verkar helt enkelt vara så att hon går i sin pappas fotspår och trivs med att leva ett liv i offentligheten.

Annons

Under en intervju med Hänt i somras berättade Martin att hans tre barn har olika planer för framtiden. De yngre sönerna skiftar sikte lite då och då medan Fanny funnit ett intresse som hon verkligen riktat in sig på.

– Min dotter Fanny, hon läser just nu på ett mediagymnasium men jag vet inte vad hon vill bli faktiskt. Hon är rätt intresserad av fotografering och redigering av film. Så det kanske blir någonting åt det hållet faktiskt. Vi får se men ingen vill bli polis iallafall, sa då Martin till Hänt.

På Fannys Tiktok syntes dessutom ett annat välkänt ansikte nyligen gästa. Camilla Läckbergs nuvarande make Simon Sköld, 33, verkar nämligen dela Fannys dansintresse. I ett nytt klipp som är publicerat i appen syns Fanny och Simon dansa loss tillsammans.

Fanny Melin och Simon Sköld
Foto: Tiktok/ @fannymeliin

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons