LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Darin Zanyars första ord om kärleken och framtiden

13 aug, 2020 
AvLovisa Ström
Darin Zanyars kärleksliv
En vecka har gått sedan artisten Darin Zanyar gick ut med att han är gay.
Nu tackar han för allt stöd han har fått sedan dess.
"Överväldigad", skriver han.
Annons
Allt om Darin ZanyarBrand logo
Allt om Darin Zanyar

Det var under Prideveckan som Money for nothing-sångaren Darin Zanyar, 33, i ett inlägg på Instagram passade på att berätta att han är gay. Snabbt fylldes kommentarsfältet med kärlek från både följare, fans och musikkollegor, och inlägget som lades upp för bara en vecka sedan har nu nått över 14 000 kommentarer. Nu går artisten ut och tackar för allt stöd och all kärlek han har fått sedan dess.

Darins kärleksavslöjande

Darin har varit i offentligheten i många år efter att han som 16-åring vann folkets hjärta i tv-programmet Idol. Han förlorade då i finalen mot Daniel Lindström men blev trots det en stor favorit bland svenska folket, och har minst sagt hängt kvar sedan dess. Men trots alla år i rampljuset och mängder av intervjuer är det en grej ingen har lyckats få Darin att pratat om – nämligen hans kärleksliv.

Men under förra veckan bestämde sig sångaren dock för att äntligen bryta tystnaden och tog det stora steget att för första gången prata om sitt privatliv. Under en bild på sig själv på Instagram skriver han:

Annons

Artistens första ord

Sedan hans inlägg har han fått oändligt med kärlek och stöd från följare och många andra. Överallt på sociala medier är det folk som hyllat honom för hans mod, och som också berättat att hans beslut att skriva om det även har hjälpt de på vägen att också acceptera sig själva. Många av hans musikkollegor var även de snabba med att visa sitt stöd till sångaren, och bland annat Komplicerad-sångaren Miss Li hyllade honom i kommentarsfältet.

“Jag ÄLSKAR dig och jag ÄLSKAR detta! Tack för att du är du Darin”, skrev hon under hans bild.

En vecka har nu gått sedan Darins inlägg, och efter att ha tagit ett steg tillbaka och försökt landa i allting går han nu ut och tackar för det varma bemötandet han har fått.

“Jag är överväldigad och berörd av all kärlek och stöd jag har fått från så många av er under den senaste veckan. Det betyder mycket för mig och för många andra”, börjar han med att skriva.

Han avslutar med att berätta hur den närmsta framtiden kommer att se ut.

“Och nu är det dags för mig att fokusera på att skapa ny musik … så taggad!”, skriver han.

FOTO: TT

Annons