Systern Rosas stöd till Darin Zanyar efter kärleksavslöjandet

Darin Zanyar
Under måndagen valde Darin Zanyar att berätta om sitt annars så hemliga kärleksliv. Efter beskedet fick han mycket stöd, och nu har även hans syster Rosa Zanyar ställt sig bakom Darin.
Annons

Det var 2004 som en då 16-årig Darin Zanyar (nu 33 år) slog igenom i TV4:s succéprogram Idol. Han blev snabbt en stor favorit och har fortsatt ha en plats i svenska folkets hjärta sedan dess. Trots att att synts och hörts i både intervjuer och på scener runt om i landet har det varit tyst om den folkkäre artistens privatliv. Detta trots att det florerat en del rykten om Darins kärleksliv under hela hans karriär.

Många minns säkert hans medverkan i Så mycket bättre 2012 där en minst sagt flörtig stämning uppstod mellan honom och The Sounds-sångerskan Maja Ivarsson, 40. Någon relation de två emellan blev det aldrig, däremot klättrade Darin Zanyars låtar högt upp på låtlistorna.

Han uttalade sig dock efter programmet och förklarade att han och Maja Ivarsson verkligen gillade varandra, men att det inte blev något annat än vänskap av den relationen.

I övrigt har det alltså varit tyst om privatlivet, förutom en relation som han pratat om. Det handlade om en flickvän som han hade i Berlin för tolv år sedan. De gjorde slut och Darin har berättat att de skildes som vänner.

Darins avslöjande om kärlekslivet

I veckan valde till sist Darin Zanyar att bryta tystnaden om sitt kärleksliv. I ett inlägg på Instagram hyllar han Pride-rörelsen och skriver:

”Alla i världen borde kunna få vara stolta och accepterade för vilka de är. Jag vet hur svårt det kan vara”.

Artisten fortsätter:

”Det tog ett tag, men jag är stolt att vara gay. Glad pride!”, skriver Darin Zanyar.

Efter inlägget får Darin stort stöd från följare, vänner och kollegor.

”Absolut bästa jag hört. Heja dig fina!!”, skriver till exempel programledaren, Youtubern och Robinson-finalisten Clara Henry, 26.

Berätta din sanning! Glad pride”, önskar artistkollegan Zara Larsson, 22.

Alla har sin egen resa.  Så lycklig för dig Darin, och vi finns alla här för dig vad än du behöver. Stor varm kram”, skriver manusförfattaren och regissören Edward af Sillén, 37.

Stödet från systern Rosa

Darin får också stöttning av familjen. Hans syster, Rosa Zanyar, kommenterade med ett gäng hjärtan och ordet ”kärlek”.

Också Rosa får ta emot kärlek och värmande ord för sin kommentar.

All kärlek till er familj som stöttar Darin”, skriver till exempel en person.

Syskonen verkar ha en fin relation till varandra. Under början av Darins karriär syntes de ofta tillsammans och hon var tillsammans med föräldrarna Ashti och Shwan artistens stöttepelare.

I början av juni i år lade också Darin upp en bild på en liten bebis och skrev stolt:

Jag har blivit morbror till den här lilla söta”.

FOTO: TT

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…