ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graaf har förlovat sig med Louie Marti – ska gifta sig

01 okt, 2021 
Magdalena Graaf har förlovat sig
Turturduvorna Louie Marti och Magdalena Graaf har förlovat sig på en kebabrestaurang under natten.
I två månader har Louie Marti väntat på rätt tillfälle – men tillslut blev det spontant på ett kebabhak.
– Från början fattade hon inte, säger Louie Marti till Hänt.
Annons
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlekBrand logo
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek

Magdalena Graaf och kärleken Louie Marti har förlovat sig med varandra. Under torsdagskvällen gick Louie Marti ner på knä och friade till sin Magdalena mitt på en kebabrestaurang i centrala Stockholm.

Magdalena och Louie träffades tidigare i år efter att Louie läst Magdalenas gripande bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig. De ska ha blivit blixtkära och nu ska de alltså gifta sig!

Louie Marti om att fria till Magdalena Graaf – väntat två månader

Louie har velat fria länge till kärleken Magdalena men inte hittat rätt tillfälle, det fick tillslut bli på en kebabrestaurang.

– Så skönt att få det gjort! Två månader har jag gått omkring med gömda ringar i fickorna, säger Louie till Hänt.

Louie och Magdalena träffades i början av året och ska ha blivit tillsammans nästan vid första stund, något han berättat i en tidigare intervju med Hänt.

– Vi blev tillsammans på en gång. Vi blev blixtkära och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag önskar att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen, sa Louie då

Annons

Magdalena Graafs reaktion på spontana frieriet: ”Överlycklig”

Louie firade alltså på en kebabrestaurang men det var inte helt planerat.

– Jag ska ta en kort historia, jag har haft ringarna på mig i två månader. Det måste vara perfekt kände jag! Vi har varit i Colombia, på romantiska middagar, men det har alltid hänt något... Jag tänkte först göra det på båten som jag döpt efter henne men då var det dåligt väder, säger han och tillägger:

– Igår var det helt oförberett, jag tänkte bara såhär ”fan på ett kebabhak”, men jag gör det bara så det var roligt!

Ringarna då? Vad betyder dessa för er?

– Det är också en grej, jag vill inte göra som alla andra. Det är vikinga-ringar av titan. På hennes står det Marti och på min ring står det Magdalena Graaf, och det är ett typsnitt från vikingatiden.

Hur reagerade Magdalena?

– Hon har känt på sig att den här killen kommer att fria. Men igår hade hon ingen aning, inte jag heller. Hon bara va? Samtidigt som hon hade kebabsås runt munnen, säger han och avslutar:

– Från början fattade hon inte. Det klassiska är ju att gå ner på knä. Jag har ju googlat för att se hur folk har gjort. Men det blev så automatiskt att jag gick ner på ett knä och då blev hon överlycklig och glad!

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons