Sarah, 27, är kär i Darin, 55: ”Han är inget pervo”

Darin och Sarah Henderson.

FOTO: PRIVAT
Kärleken spirar mellan Sarah Henderson, 27, och hennes man Darin, 55.
Trots att de växlat ringar känner sig Sarah ändå nödgad att försvara den stora ålderskillnaden:
– Han är inget pervo och jag är ingen lycksökerska, säger hon bestämt.

I januari i år gifte sig Sarah Henderson, 27, med sin 28 år äldre älskling Darin. Paret bor i Missouri i USA och när de träffades första gången slog kärleken ner som bomb. Tre månader senare var de gifta, berättar Sarah.

Åtta månader har gått sen de stod vid altaret och Sarah och Darin är mer kära än någonsin. Men de är trötta på att behöva försvara relationen, skriver The Mirror.

OOOPS Var gravid i sjätte månaden – då erkände 40-årige kärleken

Sarahs pojkvän kallas ”pervo”

Paret träffades på videoplattformen Youtube och det är där de elaka kommentarerna strömmar in. Darin blir kallad ”pervo” eller ”pervers”, Sarah för ”gold digger”, som väl bäst kan översättas till lycksökerska på svenska.

– Jag gillar inte när folk kallar Darin för pervers men det är också lätt att skaka av sig. Jag vet att han inte är det och det där ordet är så långt från honom att det bara är helt absurt.

Darin och Sarah Henderson.

Paret träffades på nätet och blev kära.

FOTO: PRIVAT

Sarah har blivit kallas gold digger några gånger men finner det minst lika fånigt och dumt. Sanningen är att Darin inte tjänar speciellt mycket. Det vore rätt puckat om hon gift sig för hans pengar.

Hon säger att hon föll för Darins humor och vänlighet.

Körde 12 timmar för att träffa henne

Kärleken mellan Sarah och Darin började på Youtube en kväll förra hösten. De sprang på varandra i ett kommentarsfält, Darin höll med om det Sarah skrivit och besvarade hennes kommentar. Sedan började de följa varandras konton. Till sist tog de vidare konversationen vidare, först till e-mail och sedan telefon.

När turturduvorna träffades första gången tog Darin bilen och körde i tolv timmar för att besöka Sarah som då bodde i Michigan. De satt och pratade i fem timmar och förstod båda att det var något speciellt på gång mellan dem. Kemin stämde.

Det sa helt enkelt klick.

Sarah och Darin Henderson.

Paret träffades på Youtube. Efter tre månader var de gifta.

FOTO: PRIVAT

Sarahs pappa gillade inte alls svärsonen

Darin var knäsvag när han satte sig i bilen för att köra hela den långa vägen tillbaka. Han kände sig nästan yr.

– Jag satte mig i bilen för åka hem efter vårt första möte och var helt betagen – hon var precis som jag hade föreställt mig henne och mer därtill. Jag var skyhög på kärlek när jag körde hem den natten.

Men även i verkliga livet mötte paret motgångar. Det tog ett tag innan Sarah Hendersons pappa accepterade sin svärson. Han var orolig för sin dotter som just kommit ur en dålig relation. Att Sarah nu blivit ihop med en man som var mer än dubbelt så gammal som henne var inte pappans drömscenario.

Det tog ett tag innan pappan förstod relationen och släppte garden.

– Nej, han var inte särskilt glad i början. Inte min mamma heller, men mamma och Darin kom verkligen överens direkt, berättar Sarah Henderson.

LÄS OCKSÅ: Ulrika Jonsson om sexlivet – efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Familjens sorg efter Maddie, 22: ”Obeskrivbar smärta”

FOTO: PRIVAT

Senaste nytt