LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graaf i tårar – Louie Martis gest till minne av sonen Isak

07 okt, 2021 
Magdalena Graaf och Louie Marti
Magdalena Graaf förlorade sin son Isak år 2014.
Fästmannen Louie Marti har nu gjort en fin gest för att hedra hans minne som berört Magdalena enormt.
”Tårarna bara rinner”, skriver hon på sin blogg.
Annons
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlekBrand logo
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek

Magdalena Graaf och Louie Martis kärlekssaga fortsätter att växa. De träffades tidigare i år efter att Louie ringt upp Magdalena då han läst en av hennes böcker. De ska vid första stund ha blivit förälskade i varandra och idag är de ett par.

Nyligen förlovade de sig dessutom på en kebabrestaurang och är upp över öronen förälskade i varandra. Louie Marti driver dessutom Bergby herrgård och det var även där han gjorde en fin gest för Magdalenas avlidne son Isak Graaf som år 2014 gick bort i en fallolycka.

Louie Marti om förlovningen till Magdalena Graaf

Louie har berättat för Hänt att han planerade att fria till Magdalena länge. Han väntade efter ett bra tillfälle och hade först tänkt fria utomlands när de var i Colombia.

I två månader hade Louie ringarna på sig men det har alltid dykt upp något vid de planerade tillfällena. Så det fick till slut bli på ett kebabhak.

– Jag har haft ringarna på mig i två månader. Det måste vara perfekt kände jag! Vi har varit i Colombia, på romantiska middagar, men det har alltid hänt något. Jag tänkte först göra det på båten som jag döpt efter henne men då var det dåligt väder.

Annons

Magdalena Graafs reaktion på Louie Martis fina gest till Isaks minne

Magdalena förlorade sin son Isak i en fallolycka för ett par år sedan. Louie har därför valt att sätta upp en tavla på sonen och målat en liten skylt nedanför denna. Magdalena har blivit riktigt rörd över gesten, något hon nu berättar om på bloggen. Hon har tidigare pratat om Isaks bortgång, bland annat i den egna serien Systrarna Graaf som gick på Viafree.

”Min älskade man överraskade mig med att ha måttat och byggt en ram, målat den och gjort en liten skylt till Isaks minne. Han har målat om den tre gånger (i olika guld-färger) för att det skulle bli till den perfekta färgen”, skriver Magdalena Graaf på bloggen och fortsätter sedan:

”Jag blir så oerhört gripen över hur fint min man tänker. Tårarna bara rinner… När jag var på ön, plockade han ner Isaks bild från Täby, och gjorde tavlan på min son fulländad. Tack Louie för att du tänker på ALLA.”

På bilden ovan syns tavlan.

FOTO: Viafree / Karin Törnblom/TT

Annons