LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso avslöjar namnet: Det ska min framtida dotter heta

06 nov, 2021 
Mikael Einarsson
Bianca Ingrosso
Den senaste tiden har varit tuff för Bianca Ingrosso, med lanseringen av Caias julkalender som skapade enorma rubriker.
Nu kommer influencern dock med en glad nyhet.
I sin senaste vlogg avslöjar Bianca vad hennes framtida dotter ska heta.
Annons
Benjamin Ingrossos känga mot Bianca Ingrosso efter skönhetsingreppen: “En helt annan tjej”Brand logo
Benjamin Ingrossos känga mot Bianca Ingrosso efter skönhetsingreppen: “En helt annan tjej”

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges största influencers. Just nu är hon högaktuell i Wahlgrens värld tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, 53. Utöver det är hon en av jurymedlemmarna i TV4:s Talang.

Numera är Bianca även insatt i skönhetsbranschen. Tillsammans med märket Caia har de slagit igenom stort världen över.

Bianca Ingrossos nya lägenhet med pojkvännen Phillipe

Nyligen delade Bianca med sig av den stora och glädjande nyheten i sina sociala medier. Tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen har hon köpt en lyxlägenhet på Östermalm. Planen är att de ska flytta in nästa sommar.

I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet. Den är bokstavligen allt jag drömt om och lite till. Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra alla barnen där.”

Det går verkligen bra för Bianca just nu. Först nyheten om lägenhetsköpet, och nu kommer nästa nyhet. Hon har nämligen nått en stor milstolpe med Caia. Företaget har nyligen flyttat in på det nya superlyxiga kontoret på Östermalm.

Annons

De senaste dagarna har dock inte varit lika roliga – varken för Bianca eller Caia. Det har nämligen varit en hel del diskussioner kring Caisas julkalender. Många är extremt besvikna över innehållet.

Flera anser nämligen att innehållet inte var rättvist i förhållande till det dyra priset, och det har därför skapats en stor debatt.

Emilio Ingrosso sätter ner foten efter allt hat mot Bianca

Bianca har inte bara fått ta emot kritik utan också otroligt mycket hat och till och med mordhot – något som fick pappa Emilio Ingrosso att se rött. Nu sätter han ner foten en gång för alla.

”Jag förstår att man kan bli besviken på en produkt. Jag förstår att den kändes dyr och att man inte fått det man hoppades på. Bianca skulle aldrig någonsin lura någon medvetet. Aldrig. Det vet vi som känner henne”, skriver han under en bild på dem två och fortsätter:

Hon har förstått ert missnöje och CAIA som företag får lösa detta på ett företagsmässigt vis. Men privata Bianca. Snälla låta henne vara nu. Hon drunknar, hon kvävs”.

Annons

Bianca Ingrossos namnval till framtida dottern

Nyligen publicerade Bianca Ingrosso en ny vlogg på Youtube. I videon får man hänga med influencern på ett evenemang på Ricordi i Stockholms innerstad.

Biancas närmaste vän, Melina Criborn, har skapat en drink som serveras på det stället. När Bianca sedan får höra namnet utbrister hon:

– Vad fint!!, säger Bianca och fortsätter:

– Jag har kommit på min dotters namn. Det heter den här drinken.

I vloggen har Bianca Ingrosso dolt namnet för tittarna, men på Melina Criborns Instagram-konto kan man se att drinken har fått namnet Mellini. Det är alltså namnet Bianca vill ge sin framtida dotter!

Bianca Ingrossos reaktion när hon får höra namnet på sin framtida dotter. Foto: Youtube
Foto: Youtube

FOTO: Karin Törnblom/TT, Bianca Ingrosso/youtube

Annons