Bianca Ingrosso och Caia Cosmetics nya kontor – se alla bilder

Bianca Ingrosso visar upp nya lyxkontoret

Bianca Ingrosso och sminkföretaget Caia Cosmetics ska flytta till ett nytt kontor. Och det är verkligen något utöver det vanliga!
Se alla bilder på det nya lyxkontoret här.

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges främsta tv-profiler och entreprenörer. Sedan serien Wahlgrens värld tog fart har karriären gått spikrakt uppåt. I den prisbelönta och omtyckta serien har vi fått följa Pernilla Wahlgren, 53, och Biancas vardag.

För ett par år sedan startade Bianca med flera sminkföretaget Caia Cosmetics som går väldigt bra. Så bra att hon och kollegorna ska flytta till ett riktigt lyxigt kontor som hon nu visar upp!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

VISAR Måns och Ciaras lyxiga hus i Sverige – se bilderna

Därför vill Bianca Ingrosso flytta från miljonlägenheten

Förutom att flytta till nytt kontor med jobbet så går Bianca i flyttankar gällande sin egen lägenhet. Hon har sedan knappt två år tillbaka bott i en våning på Östermalm som hon uttryckt flera gånger att hon trivs så bra i.

Men nu har tv-stjärnan ändrat sig och berättat att hon vill flytta. Anledningen? Jo, att folk står utanför hennes lägenhet varje dag. Dessutom har flera försökt ta sig in genom porten. Detta berättade Bianca i en vlogg på Youtube som publicerades nyligen.

– Jag känner att jag vill flytta för att just nu står det människor och familjer utanför min lägenhet varje dag. Igår kväll skällde hundarna så mycket för att det stod bilar utanför och tutade. Folk försöker ta sig in i porten. När det är så varje dag så vill jag bara isolera mig själv, sa hon i vloggen följt av:

– Jag har varit ganska obekväm med det, även om jag är född i det och jag borde vara van vid att folk tittar. Att vi filmar ute på stan är fortfarande jätteobekvämt, det drar till sig enormt mycket blickar.

Bianca Ingrosso visar upp nya kontoret på Östermalm

Bianca är flitig på Youtube och visar nu upp sitt nya lyxiga kontor med Caia Cosmetics. Och det är inget litet sådant!

Bianca visar hela kontoret och går igenom var allt ska vara, bland annat badrum, kök, lounge och mötesrum.

biancas kontor

Här syns den omfattande och stora planlösningen. Totalt 27 kontorsplatser.

FOTO: Youtube

Vidare går Bianca igenom kontoret steg för steg.

Blivande mötesrum.

FOTO: Youtube

Längst ner på bilden ska Bianca ha sitt rum.

FOTO: Youtube

Utsikten är inte heller något man skojar bort! Kontoret ligger nämligen väldigt högt upp och har utsikt mot grönska och Kungliga biblioteket i Stockholm.

Här syns Kungliga biblioteket

FOTO: Youtube

LÄS OCKSÅ: Pernillas hyllning till Christian Bauer efter hjälpen med huset

LÄS OCKSÅ: Marie Serneholt om kampen när tvillingarna är sjuka

FOTO: Karin Törnblom/TT / Youtube

SENASTE NYTT!