Marie Serneholt om kampen när tvillingarna är sjuka

Marie Serneholt.

Det är snart tre år sedan som Marie Serneholt blev mamma till tvillingarna Philip och Nicholas. Tvillingarna har gått och blivit sjuka så nu är hon hon hemma och tar hand om dem och berättar om kaoset där hemma på Instagram.

Artisten och programledaren Marie Serneholt, 37, slog igenom som tonåring som en av medlemmarna i bandet A-Teens. Bandet gjorde moderna covers på gamla Abba-låtar. Nu är Marie mest aktiv som programledare.

Idag är Marie sambo med kärleken Fredric Palmqvist, för tre år sedan fick de tvillingarna Philip och Nicholas som fyller år den 3 september.

– Jag har en underbar pojkvän. Pojkvän låter ju väldigt fjuttigt när man har familj tillsammans men jag är frisk och alla runtomkring mig är friska. Jag har ett jobb jag tycker är kul och jag har en podcast tillsammans med dig Clara. Jag är lycklig, säger hon i sin podcast.

I en intervju med Malou von Sivers i Malou efter tio berättar Marie att det aldrig är en lugn stund där hemma längre.

ROMANS Kända fotbollsspelaren är SVT-profilens nya pojkvän

Det är bara att åka med på den extremt vilda resan de bjuder på varje dag, säger Marie och fnissar.

I en annan intervju med tidningen Mama berättar hon om utmaningen att ha två barn i samma ålder hemma och problemen man stöter på.

– Tänk dig allt vad det innebär att få ett barn, hur omvälvande det kan vara. Ta det gånger två. Samtidigt. Barnen har samma behov, samtidigt. Många tycker att det är en stor utmaning att få ett barn på två föräldrar. Tänk då hur det är att ha två bebisar på två föräldrar. Det är en extrem utmaning och kräver mycket logistik, planering och support. Man känner sig ofta otillräcklig, kan jag säga, berättade Marie för tidningen Mama.

Hon har även gjort en barnbok om tvillingarna som heter Tvillingarna Nico & Phille, som handlar om deras liv där hemma.

Marie Serneholt om tvillingarnas insjuknande på Instagram

Instagram delar Marie Serneholt ofta bilder på tvillingarna, i ett av hennes senaste inlägg la hon ut en bild från tre år sedan när hon var höggravid.

Till bilden har hon skrivit: ”3 år sedan. Nu är jag hemma med två barn den här veckan (en förkyld emoji) och det är fullt upp” .

Många följare har kommenterat bilden och skickar styrkekramar till de förkylda tvillingarna.

En följare skrev:

Höll på att skriva grattis till tillökningen. Krya på er!

En annan följare skrev: ”Alltså Men no, stackars er alla tre!!! Krya på dem Samma här. Kämpa kämpa

En tredje följare skrev: ”Kämpa på gumman! Du är en grymt bra och rolig mamma

Krya på er! Svårt att föreställa sig hur "hemma med sjuka barn" är innan man fick barn. You can do it”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Marie Serneholts nya bild på tvillingarna

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöw i tårar efter händelsen med sonen Albert

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

SENASTE NYTT!