Bianca Ingrossos sorg efter att Elin och Rebecka fick lämna Bachelor

Bianca Ingrosso & Elin Johansson Bachelor

Bianca Ingrosso syns i tv-rutan varje vecka i realityserien Wahlgrens värld.
Tv-profilen är även ett stort Bachelor-fan och reagerade starkt över vilka två tjejer som blev utan ros i veckans rosceremoni.
”Jag har fulgråtit”, säger hon.

Bianca Ingrosso är en svensk influencer och tv-personlighet. Hon arbetar även med att blogga, driva sitt egna sminkmärke Caia och sin populäta Youtube-kanal där hon har drygt 400.000 prenumeranter.

I sin senaste vlogg reagerar tv-profilen starkt på en händelse som skedde i årets Bachelor.

Därför känner du igen Pontus i Bachelorette

Bianca Ingrossos ärliga ord om Christian Bauer

Bianca har tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren tagit Sverige med storm i deras egna realityserie Wahlgrens värld. I serien har tittarna fått följa med på diverse upptåg som kändisfamiljen hittat på.

Tv-tittarna har även fått se när mamman och dottern har haft sina med- och motgångar i deras relation.

I den senaste säsongen av realityserien får vi följa med när Pernilla ger sig ut i dejtinglivet igen. Hon blir då introducerad för en man, som vi nu i efterhand förstår är hennes nuvarande pojkvän Christian Bauer, genom en gemensam vän som peppar Pernilla till att gå på en dejt med honom.

När Pernilla visade bilden på Christian för Bianca brast hon ut i ett leende. Hon tyckte nämligen att mannen på bilden var väldigt snygg och uppmuntrade sin mamma till att träffa honom.

– Alltså jag hade ju kunnat ligga med honom, han är inte så gammal. Om man är sådär snygg när man är 50, alltså då hoppar man på den människan. Rakt på, sa Bianca då.

Idag är Pernilla och Christian ihop och verkar minst sagt trivas väldigt bra i varandras sällskap.

Biancas starka reaktion efter händelsen i Bachelor

Bianca lägger ut så kallade vloggar på sin Youtube där hon tar med sina följare i hennes vardag. I vloggarna är det jobb blandat med fester och hemmamys tillsammans med pojkvännen Philippe Cohen och deras tre hundar.

I sin senaste vlogg visar hon upp deras nya lyxkontor som ligger på Biblioteksgatan mitt i centrala Stockholm och slinker även in på årets säsong av Bachelor.

I år har det varit otroligt starka karaktärer i kärleksprogrammet och många tittare har fått sina favoriter och det verkar som entreprenörens två favoriter var Rebecka Magnusson som dejtade Simon Lindström och Elin Johansson som dejtade Sebastian Martinsson var hennes favoriter.

I vloggen nämner hon nämligen att hon grät när (varning för spoiler!) Rebecka och Elin tyvärr blev utan ros i veckans rosceremoni.

– Jag kollade på Bachelor och jag är helt i chock! Att både Rebecka och Elin fick lämna så jag har fulgråtit, säger hon i sin vlogg.

LÄS OCKSÅ: Så fick Elin Härkönen reda på att Paolo Roberto hade köpt sex

LÄS OCKSÅ: Därför bytte Steffo Törnquist namn – egna orden om okända missen

FOTO: Bianca Ingrosso/Youtube, Wahlgrens värld/Discovery+

Senaste nytt