Så fick Elin Härkönen reda på att Paolo Roberto hade köpt sex

Elin Härkönen och Paolo Roberto

Elin Härkönen väljer för första gången att berätta om hur hon fick reda på att ex-pojkvännen Paolo Roberto köpt sex.
Nu beskriver hon den stora chocken.
– Han var inte där när jag slutade, säger Elin.
TV: Elin Härkönen tvingas till sjukhus efter otäcka olyckan – se klippet här
Slå på ljud

Elin Härkönen, är en träningsprofil och influencer som genom åren har gjort sig känd för sitt engagemang inom träning. Hon var tidigare tillsammans med tv-profilen Paolo Roberto.

De gjorde slut efter att Paolo Roberto blivit gripen för sexköp, och han förlorade samtliga sina uppdrag på TV4. Sedan händelsen har Elin berättat öppenhjärtigt om hur det kändes, chocken och hur hon har gått vidare i livet.

Men för första gånger väljer Elin Härkönen nu att tala öppet om hur hon fick reda på händelsen och hur Paolo Roberto berättade om det för henne.

Tittarnas hårda kritk mot Tareq: ”Nedlåtande”

Elin Härkönen bröt med Paolo Roberto i år: ”Förblindad”

Elin har inte bara haft framgångar. År 2013 var hon med om en tuff motgång, hon bröt nämligen nacken i en hästolycka. Då visste läkarna inte om hon skulle kunna gå igen. Men idag inspirerar hon andra, och träningsintresset var just något hon även delade med ex-pojkvännen Paolo.

På sociala medier kunde vi ta del av deras vardag tillsammans, ofta delade de med sig av bilder och videor när de tränade ihop.

Efter att Paolo erkänt sig skyldig till sexköpet behöll Elin och ex-pojkvännen en vänskap. Men efter att Paolo Roberto talat om händelsen i podcasterna Sista måltiden och Hur kan vi? meddelade Elin Härkönen att hon kommer bryta kontakten helt.

”Förblindad av kärleken har det tagit tid för mig att förstå. Men nu, ett år senare har allt kommit ikapp mig och han gör det väldigt enkelt för mig att förstå. Jag ser nu vad det är han står för och vad han faktiskt tycker, tänker och vilka värderingar han har”, skrev hon då.

Så fick Elin Härkönen reda på att Paolo Roberto hade köpt sex

Det är när Elin gästar P4 Extra som hon berättar hur hon fick reda på att Paolo hade köpt sex.

– Han berättade det för mig. Han skulle hämta mig efter jobbet, då han brukade göra det när jag slutade sent, men så var han inte där när jag slutade, säger Elin Härkönen.

Elin förklarar att det var en chock när hon fick beskedet.

– Nu känns det väldigt länge sedan, jag har jobbat väldigt mycket med att gå vidare. Vi kan inte påverka det som händer i våra liv. Jag har verkligen försökt lägga det bakom mig, men nu när du ställer frågan och jag tänker tillbaka, det var ju en chock, säger hon och fortsätter:

– Folk är trötta på att höra om det, och det är väl för att det blivit så uppmärksammat.

Idag är Elin lyckligt tillsammans med pojkvännen och professionella boxaren Anthony Yigit, 29.

LÄS OCKSÅ: Anthony Yigit om stödet till flickvännen Elin Härkönen efter turbulenta tiden

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge om vänskapen med Elin Härkönen – så lärde de känna varandra

FOTO: Karin Törnblom/TT / Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

SENASTE NYTT!