Tittarnas kritik mot Tareq Taylor i nya programmet Bäst i köket

Tareq Taylor

Tittarna är inte helt nöjda med tv-kocken Tareq Taylors nya SVT-program Bäst i köket.
Men varför är de så missnöjda?
”Nedlåtande”, skriver en person i en kommentar om programmet.
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton
Slå på ljud

Tareq Taylor, 52, har arbetat som kock sedan 80-talet. Han är en mycket uppskattad tv-personlighet och har bland annat medverkat i flera program på SVT, som exempelvis Trädgårdstider och Go'kväll.

Nyligen kom dessutom den glädjande nyheten att Tareq har blivit utsedd till årets julvärd i SVT. Han vann även Kristallen i år för kategorin årets tv-personlighet för sitt program Tareq Taylors matresa. Men nu får han kritik för sitt nya program Bäst i köket. Men varför är tittarna så missnöjda?

Tareq Taylor om att bli julvärd: ”Höll på att köra av vägen”

Tareq Taylor har tidigare förklarat att han bröt ihop när han fick förfrågan att vara julvärd i SVT.

– Jag höll på att köra av vägen. Sen bröt jag samman. Jag tycker det här är ett så stort hedersuppdrag. Tårarna kom. Det var som att trycka på en knapp, berättade Tareq och fortsatte:

– Jag tror jag lade på luren till och med för att få ringa upp igen. Det känns otroligt stort, verkligen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tareq Taylor får kritik för det nya programmet Bäst i köket

Tareq gästade nyligen P4 Extra och berättade där om det nya programmet Bäst i köket.

– Matintresset har vuxit jättemycket, säkert genom böcker och tv. Finns även så mycket information tillgängligt på nätet. Många är superduktiga på väldigt avancerade saker också. Vi blir bjudna på saker som slår många restaurangbesök kan jag säga, sa Tareq i P4.

Men nu får Tareq kritik för sitt nya matprogram. Fler tittare uttrycker sitt missnöje på sociala medier i kommentarsfältet till en bild han har publicerat.

Tareq bäst i köket

Tareq Taylor i Bäst i köket.

FOTO: Instagram

”Om en timme sänds det andra avsnittet av ”Bäst i Köket” på SVT, avsnittet får vi i juryn smaka på underbara familjerecept. Det står även falafel-pizza på menyn. Ja, ni hörde rätt! Kl. 20.00 på SVT. Det här vill inte inte missa”, skriver Tareq Taylor i bildtexten.

En skriver: Riktigt dåligt, skränigt och tyvärr outhärdligt program! Säkert inte ditt fel! Du brukar vara med i jättefina produktioner.”

Sorry men tycker att det bara är ytterligare ett gapikt program! Har tyckt om dig i seriösa program tidigare men det här känns som endast en enkel inkomst. Nedlåtande”, hälsar en annan.

”Tyvärr var det riktigt dåligt, skränigt, flamsigt och nej. Hoppas det blir bättre framöver. Känner inte igen dig i denna typ sv tv-produktion. Förlåt”, skriver en tredje.

Tareq Taylor har ännu inte besvarat tittaras hårda kritik mot Bäst i köket.

LÄS OCKSÅ: TV-kocken Tareq Taylor om relationen till brorsdottern Sunny Taylor

LÄS OCKSÅ: Tareq Taylor och Kristina Taylor skiljer sig – var gifta i 26 år

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN