LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lars ”Lasseman” och Therese visar upp lyxiga detaljerna i nya huset

08 nov, 2021 
Lasseman och Therese Larsson
Arvingarnas Lars ”Lasseman” Larsson och frun Therese Larsson är i full gång med planering av det nya huset.
De har nu flyttat in och visar upp flera detaljer samt beskriver de nya planerna för boendet.
Se bilderna inifrån här!
Annons
TV: Arvingarna om sorgen efter nära vännens bortgångBrand logo
TV: Arvingarna om sorgen efter nära vännens bortgång

Arvingarnas Lars ”Lasseman” Larsson, och frun Therese Larsson beslutade sig tidigare i år för att sälja sitt lyxiga hus i Långedrag, strax utanför Göteborg. Huset låg ute till försäljning för 23,9 miljoner.

Faktum är att makarna inte flyttat särskilt långt, de har nämligen bara flyttat ett par hundra meter, till ett lite mindre hus. Och nu visar makarna upp detaljerna i den nya lyxvillan – se bilderna inifrån här!

Så träffade Lasseman och Therese varandra

Lasseman har varit en del av Arvingarna sedan start, tillsammans med Casper Janebrink och bröderna Tommy Carlsson och Kim Carlsson bildade de det folkkära dansbandet. Med 30 år i branschen har de en uppsjö av låtar, och några av de absolut kändaste är Eloise och Kung i stan. På senare dagar har de även slagit igenom med låten I do i Melodifestivalen.

Therese träffade Lasseman unde 90-talet och i en tidigare intervju med Hänt förklarade Therese att hon föll för charmen.

Annons

– Det var när jag var 18 år, så 1993 så föll jag för hans charm. Han såg bra ut, det var ju det första jag tänkte på. Sedan när man lär känna varandra blir det ju en annan sak, berättade Therese Larsson för Hänt.

Hon förklarade även att de haft sina ”ups and downs” genom åren, men att de alltid har hållit ihop.

– Genom åren har vi likt andra par haft ”ups and downs”. Men vi ser framåt och kämpar ihop med de projekt vi har framför oss. Men visst herregud, det finns väl inga par som hållit ihop i snart 30 år som haft det smärtfritt.

Therese och Lassemans nya hus – visar upp detaljerna

Therese och Lasseman flyttar till Ängholmen, bara ett par 100 meter bort från där det tidigare huset ligger. Therese har tidigare berättat att de har planer på att renovera och sätta sin egen prägel på villan, som är från början av 1900-talet.

Makarna ska bland annat bygga till en del och har startat ett Instagram-konto där fansen kommer kunna följa det nya husbygget! Och det är just där som de visar upp flera detaljer.

Lasseman och Therese nya villa
Del av nya huset.

På bilden syns Lasseman och Thereses skjul som de beskriver som en perfekt plats för middagar och grillning.

Lasseman och Therese nya villa
Det ser riktigt mysigt ut!
Lasseman och Thereses hus
En ”sneak peak” på hur huset kommer se ut enligt Therese.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons