ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Therese Larsson om äktenskapet med Arvingarnas Lars Lasseman Larsson

16 okt, 2021 
THERESE LARSSON OCH LASSEMAN
Therese Larsson träffade Arvingarnas ”Lasseman” år 1993. Sedan dess har de varit oskiljaktiga.
I snart 30 år har de levt ihop och i en intervju med Hänt berättar Therese om deras äktenskap.
– Han kanske inte är jättebra på att skämma bort just mig, säger hon.
Annons
TV: Arvingarna om sorgen efter nära vännens bortgångBrand logo
TV: Arvingarna om sorgen efter nära vännens bortgång

Lars ”Lasseman” Larsson är en del av gruppen Arvingarna tillsammans med Kim Carlsson, Tommy Carlsson och Casper Janebrink. De slog igenom i början av 1990-talet med bland annat låten Eloise.

Nyligen sålde Lasseman och frun Therese Larsson sitt ståtliga hus där de bland annat spelat in Lassemans altan tillsammans med Arvingarna. Men vem är Lasseman utanför showerna och kamerorna? I en intervju med Hänt berättar Therese och deras relation och äktenskap som hållit i över 20 år.

Therese och Lassemans historia – varit ihop i snart 30 år

Therese och Lasseman blev ett par 1993 och har varit gifta i 21 år. Tillsammans har de sönerna Ludvig och Philip.

– Genom åren har vi likt andra par haft ”ups and downs”. Men vi ser framåt och kämpar ihop med de projekt vi har framför oss. Men visst herregud, de finns väl inga par som hållit ihop i snart 30 år som inte haft det smärtfritt, säger Therese.

Ett av deras gemensamma intressen är husprojekt och nyligen sålde de lyxvillan i Långedrag utanför Göteborg för att flytta några 100 meter bort till Ängsholmen vid havet. Therese beskriver sig som en fixare och ser fram emot kommande renovering och planering av huset.

Annons

– Jag är en riktig fixare, jag älskar inspelningarna av Lassemans altan när man får vara med och se till att alla har det bra. Men om man inte har personligheter som mig och Lasseman hade man nog aldrig haft en sådan stor inspelning i sitt hem tror jag, det är väldigt mycket jobb.

Lassemans och Thereses äktenskap: ”Vardagsromantiker”

Therese har likt Lasseman jobbat väldigt mycket genom åren. Och det finns en sak som Lasseman är riktigt bra på, enligt henne själv.

– Jag har ju jobbat mycket, och maten har alltid stått på bordet när jag kommit hem. Det här med att han gör små saker hela tiden uppskattar jag.

Är Lasseman en romantiker?

– Det kanske inte är hans starkaste sida, alltså den här romantiska sidan. Men han är en vardagsromantiker, om man kan säga så? Han är bra på att göra mysiga saker för oss här hemma, som middagar och små saker i vardagen. Men han kanske inte är jättebra på att skämma bort just mig så. Han är ingen romantiker när det kommer till presenter, säger Therese skrattandes.

FOTO: Tommy Holl/TT / SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

Annons