Idol 2023 marknadsföring banner

Morgan Allings starka ord till Anna-Maria Dahl 1 år efter operationen

13 okt, 2021 
https://image.hant.se/byline-mikael-einarsson.jpg.jpg?imageId=7885483&x=0&y=0&cropw=100&croph=95.890410958904&width=1318&height=1318
Mikael Einarsson
Morgan Alling, Anna-Maria Dahl
För drygt ett år sedan opererades Morgan Allings fru Anna-Maria Dahl efter att ha drabbats av en hjärntumör.
I ett inlägg på Facebook hyllar skådespelaren nu sin hustrun.
Tacksam för dig", skriver Morgan.
Annons
5 svenska kändisar som bär sina ärr med stolthet
5 svenska kändisar som bär sina ärr med stolthet

Morgan Alling, 53, är både komiker och skådespelare. Han har varit med i en rad filmer och tv-serier. På senare tid har vi bland annat kunnat se honom i succéserien Gåsmamman och i Sune-filmerna.

Morgan Alling och Anna-Maria Dahl, 41, har varit gifta i elva år – efter att Morgan friat till henne mitt under direktsändningen av Let's dance, när han var med i danstävlingen 2009.

– Anna-Maria! Jag kommer att fråga chans på dig igen! Jag kommer att fria till dig när jag kommer hem, sade han och tittade in i kamerorna.

Tillsammans har paret barnen Wille, Love samt tvillingarna Edvin och Alva.

Anna-Maria Dahl om hjärntumören

Under 2020 tog familjens liv en plötslig vändning. Anna-Maria Dahl drabbades då av en hjärntumör, något som tvingade henne till operation.

För några veckor sedan opererade jag a-m bort en cancertumör från hjärnan. Operationen gick bra, men tumören var svår att analysera och under några veckor svävade vi i en skrämmande ovisshet. Men tillslut så fick vi det glädjande beskedet att tumören anses godartad. Operationen gjorde sitt och jag behöver inga ytterligare behandlingar. Jag kommer fortsättningsvis att följas upp konturnerligt”, skrev Anna-Maria på sin blogg då.

Anna-Maria och Morgan Alling. Foto: Morgan Alling/Instagram

Morgan Allings om svåra tiden – egna orden

Kort efter valde även Morgan Alling att kommenterat situationen. Skådespelaren beskrev denna tid i deras liv som väldigt svår och chockartad.

Annons

Långsamt tar vi oss tillbaka. Anna kämpar med hjärntrötthet och allt vad det innebär. Men jag älskar henne så. Jag ser hur hon kämpar. Tränar varje dag. Hon tar sina pauser när hon behöver och hennes målmedvetenhet för att komma tillbaka är inspirerande. Jag äskar dig Anna”, skrev han i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Morgan Allings hyllning till hustrun Anna-Maria: ”Tacksam för dig"

Det har nu gått ett år sedan Anna-Maria opererades. I ett inlägg på Instagram väljer Morgan Alling nu att dela med sig av ett par väl valda ord till sin hustrun, som har gått igenom mycket den senaste tiden.

Tacksam över att vi får vara tillsammans. Ett år sen idag som du opererades. tror inte jag behöver förklara skräcken och rädslan. Men allt vände. Tacksam för dig", skriver han i ett inlägg på Instagram.

Anna-Maria Dahl och Morgan Alling. Foto: Morgan Alling/Instagram

FOTO: Staffan Löwstedt/SvD/TT, Morgan Alling/Instagram

Annons