LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Lamprechts stöd till Anis Don Demina efter uppbrottet

12 okt, 2021 
Mikael Einarsson
Anis Don Demina, Filip Lamprecht
Nyligen bekräftade Filippa Toremo att hon och Anis Don Demina har gått skilda vägar.
Nu stöttas Youtube-profilen av Filip Lamprecht, som han blev vän med under Let's dance 2021.
Annons
Anis Don Demina om samarbetet med Pär LernströmBrand logo
Anis Don Demina om samarbetet med Pär Lernström

Artisten Anis Don Demina, 28, är högaktuell. Just nu syns han som sidekick till Pär Lernström, 41, i Idol 2021.

I vintras träffade Anis Filippa Toremo under en festkväll i Stockholm. I en Youtube-video berättade artisten hur han fick upp ögonen för Filippa under deras första möte.

– Vi sågs ute och då gick jag fram till dig och det första jag sa första gången vi träffades, alltså de första orden som kommer ut ur min mun till dig var ”jag är kär i dig”, sade Anis i videon.

Anis Don Demina om starka känslorna för Filippa Toremo

I en intervju med Expressen i augusti berättade Anis att han och flickvännen har det jättebra.

– Det är kul att ha någon att dela allt med, och ha någon som karmar en när man kommer hem efter att ha jobbat, dansat eller spelat in eller vad man nu har gjort hela dagen, säger han och fortsätter:

– Hon är stöttande och förstående. Det tar ju mycket tid och ibland har jag sena kvällar. Men hon är supersupportive och hejar, på samma sätt som jag stöttar henne i allt hon gör.

Annons

Filippa Toremo bekräftar uppbrottet från Anis Don Demina

De senaste veckorna har följarna börjat märka att något inte stod rätt till mellan Anis och Filippa. Farhågorna skulle senare visa sig stämma och när Filippa fick frågan under en frågestund på Instagram om de fortfarande var tillsammans, så svarade hon följande:

Nej, tyvärr är vi inte tillsammans längre. Anis är verkligen världens finaste kille men tyvärr funkade det inte för oss”, skrev Filippa då.

Kort efter valde även Anis Don Demina själv berätta om uppbrottet.

Jag har verkligen inget ont att säga om henne, hon är en trolig tjej men ibland är man bara olika. Kommer alltid finnas där för henne så som jag vet att hon kommer finnas där för mig. Vissa saker är bara inte menade”.

Stöttas av vännen Filip Lamprecht

Nyligen publicerade Idol-aktuella Anis en ny bild på Instagram, där han berättar att han mår bra trots omständigheterna.

Jag mår bra är glad så länge ni ler med mig. vet nu vad det fina med livet är? Det är att allt löser sig. Ser fram emot en superkul höst och tack till er som har får dela den här resan med”.

I en kommentar stöttas Anis av Filip Lamprecht, 24, som han träffade när de båda dansade i Let's dance 2021. Filip har nämligen kommenterat inlägget med ett par kärleksfulla emojis.

Anis Don Demina. Foto: Anis Don Demina/Instagram

Filip Lamprecht stöttar Anis Don Demina i krisen. Foto: Anis Don Demina/Instagram

FOTO: Anis Don Demina/Filip Lamprecht/Instagram


Annons