Charlotte Perrelli sjuk – tvingades ställa in alla spelningar

Charlotte Perrelli

Efter en lång tid med restriktioner är många artister glada över att äntligen få stå på scen framför publiken igen.
I helgen skulle Charlotte Perrelli haft ett par middagsshower – men tvingades ställa in alltihop.
Nu avslöjar artistens manager, Joakim Jordansson, vad som egentligen har hänt.
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”
Slå på ljud

Charlotte Perrelli slog igenom i dansbandet Wizex under 1990-talet. Sedan dess har småländskan blivit en av Sveriges allra största nöjesprofiler, och hon har tagit landet med storm.

1999 tog Charlotte hem Melodifestivalen med låten Tusen och en natt, och av bara farten Eurovision song contest med Take Me To Your Heaven samma år.

Idag är Charlotte Perrelli gift med entreprenören Anders Jensen och tillsammans har de barnen Alvin och Adrian. De båda har även barn från tidigare förhållanden.

Charlotte Perrelli är inte enbart artist, hon är även en framgångsrik entreprenör, bloggare samt influencer. Hon har även ett öga för kläder.

Charlotte Perrellis ångest över klädvalen

I ett blogginlägg för ett tag sedan berättade schlagerdrottningen att kläder gör att hon får ångest. Framför allt är det när Perrelli står och provar kläder, främst långkjol med sneakers, som ångesten pockar på uppmärksamheten.

Det här med lång kjol och sneakers…? Alltså vrid tillbaka klockan tio år och jag hade inte satt på mig det under pistolhot. Till kjol och klänning ska man ha klackar. Så lät det då”, skrev hon.

Vidare i inlägget skrev Perrelli att hon fortfarande tycker långkjol och klackar är snyggt.

Kanske snyggast till och med, MEN idag kan jag tänka mig att ta på mig ett par schyssta sneakers och kjol”, skriver hon.

Långkjol och sneakers, Charlotte Perrellis nya grej? Foto: Olle Sporrong/Expressen/TT

Charlotte Perrelli tvingades ställa in helgens spelningar

I helgen skulle Charlotte Perrelli ha gjort två middagsshower på Elite Marina Tower i Stockholm. Men på grund utav sjukdom tvingades artisten ställa in.

Charlotte har åkt på en förkylning som satt sig på stämbanden. Har helt enkelt ingen röst”, skrev hennes manager, Joakim Jordansson, i ett meddelande till Aftonbladet.

Vidare i meddelandet skrev Joakim Jordansson att de nu letar efter ett nytt datum inom en snart framtid för de inställda showerna i Stockholm.

Röstproblem tvingade Charlotte Perrelli att ställa in helgens shower. Foto: TV4

LÄS OCKSÅ: Moa Engdahl dansar med Jenny Strömstedt och Anders Pihlblad i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Anders Timell och fru Charlotte Wiktorsson på semester efter skilsmässodramat

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN