Charlotte Perrelli berättar om sin ångest över att inte passa in

CHARLOTTE PERRELLI

Charlotte Perrelli är en flitig nöjesprofil som delar med sig av livets alla delar.
Men det finns en sak hon nu väljer att berätta om – som inte tillhör vanligheterna.
”Ångesten är lika stor varje gång”, skriver hon.

Charlotte Perrelli är en av Sveriges allra största nöjesprofiler som tagit Sverige med storm sedan tiden med Wizex. Efter sina dansbands-dagar kammade hon hem Melodifestivalen 1999 med låten Tusen och en natt respektive Take Me to Your Heaven i Eurovision.

Hon är gift med entreprenören Anders Jensen och tillsammans har de två gemensamma barn Alvin och Adrian. De båda har även barn sedan tidigare förhållanden, Anders dottern Izabella och Charlotte sönerna Angelo och Alessio. Men det finns en sak som Charlotte nu plötsligt väljer att berätta – som hon annars inte brukar prata om med sina följare.

Exklusivt
ORO Ullared-Marittas nya sjukdomsbesked om systern Gunnel

Charlotte Perrellis svåra beslut över klädvalen

Charlotte är förutom artist även entreprenör, bloggare och influencer. Hon är känd för att alltid klä sig stilrent och har en stor passion för kläder. Men på bloggen berättar artisten nu om att kläder kan göra att hon får ångest. Det är när Charlotte står och provar en långkjol som hon börjar fundera på om hon passar i det.

Hon poängterar att hon för tio år sedan aldrig skulle tagit på sig långkjol med sneakers, men idag tänker hon annorlunda.

”Det här med lång kjol och sneakers…? Alltså vrid tillbaka klockan tio år och jag hade inte satt på mig det under pistolhot. Till kjol eller klänning ska man ha klackar. Så lät det då.”, skriver hon då följt av:

”Jag tycker fortfarande det är snyggt. Kanske snyggast till och med, MEN idag kan jag tänka mig att ta på mig ett par schyssta sneakers och kjol.”

Ångesten över utseendet – är rädd för att inte passa in: ”Fel”

Charlotte är vi vana att se i glamorösa klänningar och stylad från topp till tå. Genom hela sitt yrkesverksamma liv har hon strålat på scenen i exklusiva plagg, detta såg vi som senast i Melodifestivalen 2021 när hon ställde upp.

Bildspel från Charlottes uppträdande i Melodifestivalen.

Men det här med kläder och utseende är inte alltid så lätt. Artisten betonar nämligen på bloggen att hon får ångest över att känna sig fel ibland. Likt att hon inte kommer att passa in – då hon anses för uppklädd.

”Skönt att springa runt i och slipper känna mig stroppig för en del tillställningar. Finns väl inget som är så jobbigt som att känna sig fel?”, skriver hon.

Hon beskriver att ångesten är lika stor varje gång.

”Att inte riktigt passa in? Vara FÖR uppklädd. Har hänt mig många gånger och ångesten är lika stor varje gång.”

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli ryter ifrån rejält: ”Skäms över att vara svensk”

LÄS OCKSÅ: Suzanne Sjögrens rörd till tårar över 13-åriga dottern Izabella

FOTO: TT, TV4

SENASTE NYTT!