TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis stora sorg med sönerna Alvin och Adrian

09 aug, 2021 
AvMikael Einarsson
CHARLOTTE PERRELLI
Charlotte Perrelli är inte bara en framgångsrik artist – hon är också fyrabarnsmamma.
Nu delar hon med sig av sin stora sorg med sönerna på Instagram.
Vad hände”, skriver hon.
Annons
Charlotte Perrellis utseendeförändring genom årenBrand logo
Charlotte Perrellis utseendeförändring genom åren

Charlotte Perrelli, 46, slog igenom i det svenska folkhemmet på allvar när hon vann Melodifestivalen 1999 med låten Tusen och en natt – och Eurovision song contest med den engelska versionen året efter. Sedan dess har hon blivit en av Sveriges största artister.

Tillsammans med sin man, Anders Jensen, har hon barnen Adrian och Alvin. Charlotte har även sönerna Angelo och Alessio från en tidigare relation med Nicola Perrelli.

Idag bor Charlotte och familjen i en villa i Djursholm i Danderyd. De har även ett hus i Åre och i Marbella. Under sommaren har artisten njutit av värmen tillsammans med familjen.

Insikten med yngsta sönerna

All tid med barnen har gett Charlotte en hel del insikter. Bland annat har hon upptäckt att hennes yngsta barn, Alvin och Adrian, kommit in i tydliga faser – något sångerskan berättade öppet om på sin blogg för en tid sedan.

Dessa ljuvliga små barn som förgyller ens tillvaro. Sicken lycka. Alvin som just nu är in i en backpack period. Vill ha ryggsäck på sig och packa den med alla hans favoritdjur….. de ska verkligen med överallt. Håller dem annars i handen. Kor, getter, hästar och åsnor… men även ett och annat får och någon tupp finns i samlingen”, skrev hon och fortsatte:

Annons

Adrian är nu inne i en period där han sparar pengar…. ( vilket betyder att våra försvinner, ooops) han lånade syrrans kombinerade handväska/ mobilskal och plånbok när vi skulle ut i går kväll. Oj så stor och fin han kände sig. Alla mynt han hade var nerklämde så den vägde bly…. Ha ha!!!”.

Charlotte Perrellis sorg med sönerna Alvin och Adrian

På sin Instagram har Charlotte Perrelli fortsatt dela med sig och berättat om sina barns olika faser, för sina hela 188 000 tusen följare.

Alldeles nyligen publicerade sångerskan en bild på sönerna Alvin och Adrian. Till denna skriver hon:

Vad hände med mina småkillar? Har ju ingen bebis kvar…. Får hoppas på barnbarn snart”.

I kommentarsfältet är det flera personer som känner igen sig i Charlotte Perrellis sorg över att barnen blir äldre – och hennes längtan efter barnbarn.

”Ja vet, längtar redan efter barnbarn”, skriver en person.

”Tiden går fort, liten bli stor!”, hälsar en annan.

FOTO: Karin Törnblom/Henrik Montgomery/TT

Annons