TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Charlotte Perrellis starka insikt med sönerna Adrian och Alvin

14 jul, 2021 
https://image.hant.se/image-7617233?imageId=7617233&width=1320&height=1320&cropw=89.74&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Ström
Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli njuter till fullo av livet som fyrbarnsmamma.
Nu berättar hon om den starka insikten med sina yngsta söner Alvin och Adrian.

Annons
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendetBrand logo
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendet

Charlotte Perrelli, 46, har varit i rampljuset i många år och är idag en av Sveriges största artister. Men det är inte bara när det kommer till karriären som sångerskan har nått stora framgångar. Även i privatlivet har hon gjort många vinster.

Tillsammans med sin man Anders Jensen och har hon barnen Adrian och Alvin och från en tidigare relation med Nicola Perrelli har hon även sönerna Angelo och Alessio. Nu berättar hon om en stark insikt hon har fått efter en händelse med sina barn.

Charlotte Perrellis lyxsemester med familjen

Charlotte och familjen bor idag i en villa i Djursholm i Danderyd, men förutom det har de även ett hus i Åre och ett i Marbella. Den senaste tiden har artisten njutit av värmen i Spanien tillsammans med sin familj, och på sociala medier har man kunnat se att de bland annat har åkt båt, spelat padel och shoppat.

Annons

”Vi har varit här nu i flera veckor och hunnit med en massa. Utflykter, lekland och nya stränder. Barnen har raceat och spelat golf i massor. Alla inklusive Adrian har tagit grönt kort och jag är så impad av dem! Vi gjorde det alla för ett par år sedan så nu kämpar vi med att sänka våra handikapp”, skriver Charlotte på sin blogg och fortsätter:

”Jag spelar padel. Tycker det är en fantastisk motionsform för mig, slipper kuta och slipper träna på gym. Detta passar mig så bra.”

Charlotte Perrellis insikt med sönerna Alvin och Adrian

All tid med barnen har gett Charlotte en hel del insikter. Hon har upptäckt att hennes yngsta barn Alvin och Adrian har kommit in i väldigt tydliga faser. På bloggen berättar hon om de roliga upptäckterna.

”Dessa ljuvliga små barn som förgyller ens tillvaro. Sicken lycka. Alvin som just nu är in i en backpack period. Vill ha ryggsäck på sig och packa den med alla hans favoritdjur…… de ska verkligen med överallt. Håller dem annars i handen. Kor, getter, hästar och åsnor… men även ett och annat får och någon tupp finns i samlingen”, berättar hon och fortsätter:

Annons

”Adrian är nu inne i en period där han sparar pengar….( vilket betyder att våra försvinner, ooops) han lånade syrrans kombinerade handväska/ mobilskal och plånbok när vi skulle ut i går kväll. Oj så stor och fin han kände sig. Alla mynt han hade var nerklämde så den vägde bly…. Ha ha!!!”

Även i ett inlägg på Instagram berättar sångerskan om sina barns olika faser och i kommentarsfältet är det många föräldrar som känner igen sig.

”Barn är ju bara för underbara”, skriver bland annat en följare.

”Ja min son är galen i babyshark”, berättar en annan.

Annons