LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli har köpt lyxvilla i Marbella

13 jul, 2019 
Malin Ljung
Charlotte Perrelli om bebisens namn
Charlotte Perrelli och familjen har efter två års jakt hittat sitt nya paradis spanska Marbella. För Aftonbladet bekräftar hon köpet som enligt rykten gått på 50 miljoner kronor.
Annons
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrottBrand logo
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrott

Charlotte Perrelli, 44, och maken Anders Jensen, 42, har i flera år haft ett semesterboende i spanska Torrevieja. Men häromveckan meddelade den folkkära artisten att familjen sålt huset.

Det innebär dock inte att de lämnar den populära solkusten, för nu bekräftar hon för Aftonbladet att de redan funnit sitt drömboende.

– Vi flyttade in i går. Det är ett väldigt fint område, det är lugnt och det är knäpptyst. Det här är precis vad vi letat efter, säger hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska boendet finnas i det exklusiva området El Madroñal som ligger strax norr om Marbella där flera kändisar bor. Bland annat Marie Fredriksson och Rysslands president Vladimir Putin.

Perrellis hus är 800 kvadratmeter

Huset ska enligt tidningen vara ett boende utöver det vanliga. Villan är nära 800 kvadratmeter stor, ha fem sovrum, sju badrum, egen pool, vinkällare och en terass med magnifik utsikt över bergen och ner över havet mot Marbella och Puerto Banus.

Annons

Charlotte Perrelli säger att hon och maken Anders Jensen letat efter nytt boende i Spanien i över två år och att de varit på 15-20 visningar av olika hus innan de föll pladask för detta boende.

Ska ha kostat 50 miljoner kronor

Enligt rykten ska villan ha kostat dem 50 miljoner kronor, det är dock en fråga som Charlotte Perrelli inte vill kommentera vidare.

– Jag låtsas att jag inte hörde den där frågan. Jag kan bekräfta för dig att vi hittat och köpt vårt drömhus här i Marbella. Detaljer om huset eller priset vill jag inte kommentera, säger hon till tidningen.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har sönerna Adrian, 6, och Alvin, ett halvår gammal, tillsammans. Sedan tidigare har Charlotte sönerna Angelo, 15, och Alessio, 13. Anders Jensen har dessutom dottern Izabelle, 12, tillsammans med TV4-profilen Suzanne Sjögren.

FOTO: TT

Annons