Lassemans fru Therese Larsson om relationen till Casper Janebrink

Casper, Lasseman, Therese Arvingarna
Exklusivt

Arvingarnas Lars ”Lasseman” Larssons fru Therese Larsson har levt i skuggan av rampljuset under glansdagarna.
Men hur ser hennes relation ut till de andra fruarna i bandet och Casper Janebrink?
– Jag har ju alltid funnits där, säger Therese i en intervju med Hänt.
Slå på ljud

Therese Larsson är Lars ”Lasseman” Larssons fru som funnits vid hans sida under alla år i bandet Arvingarna. Therese har varit ihop med Lasseman sedan hon var 18 år gammal och de träffades spontant år 1993 när en lokalreporter frågade om hon ville ta en bild med en person från Arvingarna och hon valde Lasseman.

Genom alla år har Therese Larsson varit med på spelningar, turnéer och kändis-vimmel. Men hur är hennes relation till de andra i bandet och frontfiguren Casper Janebrink? I en intervju med Hänt berättar hon om sina relationer.

Agneta avslöjar okända skönhetsingreppet: ”Väldigt privat”

Thereses kärlekshyllning till Lasseman: ”Betyder allt för mig”

Med ett 28 år långt förhållande så har Lasseman och Therese alltid stöttat varandra. Nyligen sålde de sitt lyxiga hus i Långedrag utanför Göteborg för att flytta bara några 100 meter bort till Ängsholmen.

Det nya huset är från 1909 och makarna har planer på att sätta sin egen prägel på villan, som ligger vid havet.

Therese förklarar att hon och Lasseman har gjort en fastighetsresa och att de alltid stöttar varandra i vått och torrt.

– Vi har ju fått uppleva ett och ett halv år i pandemi dessutom. Och det har ju jag inte varit van vid då han annars är borta en del på spelningar, så det har ju varit en utmaning vi klarat av, berättar Therese följt av:

– Genom åren har vi likt andra par haft ”ups and downs”. Men vi ser framåt och kämpar ihop med de projekt vi har framför oss. Men visst herregud, de finns väl inga par som hållit ihop i snart 30 år som inte haft det smärtfritt.

Thereses liv med Arvingarna – relationen till Casper Janebrink

Therese har varit med från start med Arvingarnas framgångar, år 1993 hade de redan slagit igenom med låten Eloise. Therese förklarar att hon har en god relation till alla fruarna i Arvingarna.

– Vi har en fin relation allihop, jag umgås mest med Kim Carlssons fru Åsa Carlsson. Vi träffade våra män ungefär samma tid. Vi har hängt ihop väldigt mycket och har en nära relation, säger Therese och fortsätter:

– Caspers fru Helena Janebrink och Tommy Carlssons fru Linda Carlsson träffar jag när det är något speciellt med Arvingarna. Vi har även en fin relation, såklart har vi hängt mycket backstage. Men jag har nog inte hängt lika mycket med Helena och Linda som Åsa, men vi alla träffas ju.

Hur är relationen till sångaren Capser Janebrink?

– Jag tycker vi har en jättefin relation som jag har till alla i bandet. Jag älskar när de är här hemma. Vi har hängt ihop sedan de slog igenom, jag har ju alltid funnits där.

LÄS OCKSÅ: Så träffade Casper Janebrink i Arvingarna sin fru Helena

LÄS OCKSÅ: Agneta Sjödin om okända skönhetsingreppet – har fixat ögonlocken

FOTO: Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!