ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lars ”Lasseman” och Therese Larssons nya hus – se första bilden

08 okt, 2021 
Lasseman med sin fru Therese Larsson

Arvingarnas Lars ”Lasseman” Larsson och hans hustru Therese Larsson har sålt sitt lyxiga hus och köpt ett nytt bara ett par 100 meter bort.
I en intervju med Hänt avslöjar Therese fler detaljer om nya huset och dessutom får vi se en första bild!
– Vi har kämpat för att nå hit, säger hon.

Annons
TV: Arvingarna om tuffa perioden: "Vi har varit jäkligt trötta på det"Brand logo
TV: Arvingarna om tuffa perioden: "Vi har varit jäkligt trötta på det"

Arvingarnas Lars ”Lasseman” Larsson, 49, och frun Therese Larsson, 46, har varit ett par i 28 år. De träffades 1993 när Therese endast var 18 år gammal och sedan dess har de hållit ihop. De är även gifta sedan 21 år tillbaka.

Lasseman och Therese har två söner vid namn Ludvig och Philip och i många år har familjen bott i en villa i Långedrag, strax utanför Göteborg. Men för ett par veckor sedan kom nyheten att de säljer det lyxiga huset.

Makarna har nämligen köpt ett nytt boende bara ett par 100 meter bort och i en intervju med Hänt berättar Therese alla detaljer och planerna framöver med huset.

Therese Larsson och Lassemans nya lyxhus – alla detaljer

Det nya huset och tomten är beläget vid vattnet, lite närmare havet till och med än huset de bor i nu. Therese berättar att de hade tänkt på flytten ett tag i och med att barnen har vuxit upp.

– Vi har haft det i tankarna lite grann i och med att barnen är lite större, och snart är på väg att flytta ut. Det kommer ju en tid när barnen ska ut och testa sina egna vingar. Men detta är vårt livsverk som vi säljer, vi har lagt ner så mycket tid, energi och pengar. Vi har kämpat för att nå hit, man kan säga att vi har gjort en fastighetsresa.

Annons

Vad är det nya boendet för typ av hus?

– Huset i sig är från 1909 med en kraftig stengrund, man kan säga att det är ett sekelskifteshus fast att det har lite brytning på taket. Så det är tidigt 1900-tal och ägarna som vi köpt det av har totalrenoverat invändigt samt fasaden och fönster. Men de har inte gjort altanen eller balkongen så det är lite kvar utvändigt, säger Therese och fortsätter:

– Vi ska göra lite mer, bland annat bygga till en del och sätta vår egen prägel på det. Man kommer även få följa oss i vårt projekt.

Första bilden på nya huset – Therese om Lassemans altan

Therese och Lasseman är vana att ha folk hemma hos sig. Nyligen spelade de in Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan och Therese förklarar att hon älskar programmet, som har premiär till våren 2022. I det nya huset hoppas de kunna spela in en till säsong.

– Vi pratade såklart mycket om det med produktionen, vi ser gärna att det kommer fortsätta i det nya huset. Vi har det i tankarna i alla fall, att det ska kunna bli en säsong till ifall alla vill. Det går att genomföra, men kanske inte på samma sätt.

Inspelning av Arvingarna på Lassemans altan i huset som makarna nu sålt.

Med andra ord ska en stor altan byggas?

– Ja, en stor altan ska byggas i nya huset, absolut!

Vi har även fått se en första ritning på huset som Lasseman publicerat på sin Instagram.

Vi ser fram emot att följa er resa med det nya huset, stort lycka till!

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons