Elisa Lindström om dottern Irma och skilsmässan från Markus Frykén

Elisa Lindström om skilsmässan från Markus Frykén

Elisa Lindström är en av Sveriges mest folkkära artister inom dansbandsgenren.
Även om år 2021 har präglats av framgångar så skilde hon sig även från ungdomskärleken Markus Frykén.
Nu berättar Elisa om tiden efter skilsmässan – som inte har varit helt lätt.
– Det är det värsta jag gjort, säger hon till Amelia.

Elisa Lindström, 30, har hunnit med mycket under det senaste året. Förutom att tävla i Melodifestivalen, uppträda i Bingolotto, och dessutom medverka i Doobidoo har hon hunnit fylla 30 år och även flyttat till ett nytt hus. Detta på grund av att hon skilde sig från maken Markus Frykén, som hon hade varit tillsammans med sedan gymnasietiden.

Elisa meddelade att de skilt sig i februari tidigare i år med orden: ”Livet blir inte alltid som man tänkt sig.” Sedan dess har det inte varit helt lätt, något hon berättat om för sina följare och fans på Instagram. I en ny intervju med Amelia lättar Elisa nu på känslorna om hur tiden sedan skilsmässan har varit och hur hon tacklar varannan vecka-livet.

Höggravida Mariette har gift sig hemlighet

Elisa Lindströms hjärtskärande ord om dottern Irma: ”Slitigt”

Elisa och Markus har dottern Irma, 2, tillsammans. Elisa förklarar för tidningen att det är tufft att inte ha Irma hos henne hela tiden.

När ex-makarna separerade hade de redan bestämt förskola – något Elisa är glad över. Det som är jobbigt menar Elisa är att hon ännu inte har vant sig vid varannan vecka-livet.

– Saknaden efter Irma, som jag har varannan vecka, är tung, säger Elisa till Amelia.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elisa och Markus band.

Dansbandskampen 2010, Elisa med sitt band Elisa's. Markus längst till höger.

FOTO: Mattias Hansson/TT

Elisa Lindström: ”Jag har verkligen velat vara med honom”

Elisa förklarar vidare att hennes och Markus liv varit sammanknutna i hela tio års tid. De skildes åt som vänner och Elisa är tacksam att deras relation är så bra.

– Han är fin, en stor människa. Jag har verkligen velat vara med honom. Att vi kan mötas med Irma betyder jättemycket för mig. Jag var och åt frukost med dem i helgen och han har kommit hit och ätit middag. Det känns jättefint att vi delar hennes liv tillsammans, säger Elisa till tidningen.

Elisa Lindström förklarar även att gå igenom en skilsmässa är bland det värsta hon gjort.

– Jag försöker våga möta känslor och utmaningar. Det är jobbigt, men jag vill inspirera till det. Man får tillbaka. Att gå igenom en skilsmässa är det värsta jag gjort. Det är en stor sorg att drömmar, mål och bilder av hur man ska leva sitt liv går i kras. Man förlorar så mycket. Det är också den här skulden att inte räcka till som förälder. Man tvivlar på det hela tiden.

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström har köpt ny lägenhet i Stockholm – se första bilden

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström hyllar Lotta Engberg efter kritiken mot Bingolotto

FOTO: TV4 // Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!