LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mariette Hansson har gift sig hemlighet med Isabelle Grönqvist

08 nov, 2021 
Mariette har gift sig i hemlighet med Isabelle
Höggravida Mariette Hansson har gift sig i smyg med kärleken Isabelle Grönqvist.
Nu berättar hon om giftermålet och om den stora lyckan.
”Vi tycker att kärleken förtjänar att firas”, skriver Mariette på Instagram.
Annons
5 kändispar med rekordkorta äktenskapBrand logo
5 kändispar med rekordkorta äktenskap

Mariette Hansson, 38, har ställt upp i Melodifestivalen flera gånger och tagit sig till final i programmet hela fyra gånger. Några av hennes kändaste låtar är A million years, Don't stop believing och Shout it out.

Artisten är tillsammans med kärleken Isabelle Grönqvist sedan flera år tillbaka, och de är gravida med sitt första gemensamma barn. Men förutom att vänta tillökning avslöjar Mariette nu att de har gift sig i hemlighet!

Mariette Hansson ryter ifrån mot påhoppen i graviditeten

Mariette och Isabelle blev gravida genom IVF-behandling och har tidigare förklarat att det finns en stor okunskap i ämnet. I en intervju med Aftonbladet berättade de om resan att bli gravida.

– Vi upplever att det finns mycket okunskap i ämnet. Är vi fler som kan prata om våra erfarenheter så kan fler också få hjälp, sa de då.

Mariette har sedan gravidavslöjandet delat med sig av flera bilder på magen. Men allt har inte varit frid och fröjd. Hon har nämligen tvingats ryta ifrån flera gånger då många har kommenterat att hennes mage är liten och då åsyftat på att hennes graviditet inte skulle vara fysiskt utmanande. Detta är något Mariette inte håller med om.

Mariette Hansson
Höggravida Mariette och bonusdottern

”Sluta skriv till mig att jag inte borde tycka min graviditet är fysiskt utmanande eftersom jag inte har så ”stor mage”…våra kroppar ser olika ut och hanterar också en graviditet på olika sätt.”, skriver Mariette intill bilden.

Annons

Mariette Hansson stöttades av flera i kommentarsfältet, bland annat av en följare som skrev:

”Men herre gud! Okunskap och missunnsamhet är sällan klädsamt. Din kropp, dina känslor. Fortsätt vara den underbara människa du är och tack för att du delar med dig av ditt liv”.

Mariette Hansson och Isabelle Grönqvist har gift sig i smyg

Mariette delar nu med sig av den glädjande nyheten att hon och flickvännen Isabelle Grönqvist har gift sig i hemlighet. Till en kärleksfull bild på Instagram berättar Mariette om beslutet.

Mariette Hansson
Mariette berättar att hon och Isabelle gift sig.

Till bilden skriver Mariette: ”I fredags gifte vi oss i smyg på vår lilla sandkulle längst stranden i Kullabygden…Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glädje, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära & kära i många år framöver…”

Stort grattis till giftermålet!

Hänt har sökt Mariette Hansson för en kommentar.

FOTO: Instagram // Karin Törnblom/TT

Annons