Pernilla Wahlgrens tuffa bakslag med nya huset: ”Framflyttat”

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren är i full gång med att bygga sitt drömhus på Lidingö, men möts nu av ett nytt bakslag i husbygget.
I podcasten Wahlgren & Wistam berättar hon om det nya hindret.
– Det kommer inte bli, säger hon i podcasten.
Pernilla Wahlgren bygger lyxhus på Lidingö – se bilderna här
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren har ett hektiskt liv med både inspelning av sin och dottern Bianca Ingrossos egna realityserie Wahlgrens värld och nu när restriktionerna äntligen lättats så har även showen Pernilla Wahlgren har hybris dragit igång igen.

Samtidigt som allt detta bygger hon sitt lyxhus på Lidingö, men vägen dit har inte varit helt lätt. Nu har hon stött på ännu ett bakslag.

Tilde de Paula Eby i chock efter orden om nakenbilderna

Därför ville inte Pernilla Wahlgren träffa Christian Bauer

Tv-profilen har varit singel i många år och har ofta sagt att hon har trivts med singellivet, men i år tog hon steget ut i dejting-livet och fann då sin stora kärlek Christian Bauer.

I den senaste säsongen av realityserien har tittarna fått följa parets kärlekssaga från första början och sanningen är att det inte var helt självklart för Pernilla att faktiskt träffa Christian.

Det var genom en gemensam vän som Pernilla först blev tipsad om att gå på en dejt med Christian, på sin blogg beskrev hon händelseförloppet:

Jag sa ”tack, men nej tack” först.

”Men hon drev på, och övertygade mig att våga ta steget och gå på en date…Och det ångrar jag ju inte idag, haha.”

Idag har Christians och Pernillas kärlekshistoria rullat på och de verkar lyckligare än någonsin tillsammans. Bland annat har Christian fått träffa Pernillas familj och Pernilla har fått träffa hans familj.

Pernilla Wahlgrens nya bakslag med husbygget

Inte nog med att den folkkära profilen funnit kärleken så håller hon även på att bygga sitt drömhus på en tomt ute på Lidingö. Tillsammans med arkitekten Heidi Mikalsen har de båda tagit fram ritningar för det påkostade huset.

Pernilla har även skaffat ett Instagram-konto där sina drygt 52 000 följare kan följa byggets gång, kontot heter Villa Wahlgren och där har hon lagt ut många bilder på hur huset kommer se ut.

Det pampiga huset är över 300 kvadratmeter stort med mycket ljusinsläpp och stora sällskapsytor.

I podcasten Wahlgren & Wistam berättar hon nu om det nya bakslaget i husbygget, det visar sig nämligen att det kommer dröja innan hennes drömhus ens står klart på tomten.

– Nu fick jag från husfirman att hela mitt hus är klart, så egentligen skulle det levererats nu i november men på grund av att det var mer sprängning än vad de trodde så är det framflyttat så det kommer inte bli det här året som huset levereras men det är klart, så det är så konstigt för nu står hela mitt hus i ett garage, säger hon i podden.

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons lycka med Robin Bengtsson och bonussonen William

LÄS OCKSÅ: Lotta Engberg tvingas ställa in Bingolotto – Christina Lindbergs sorg

FOTO: Villa Wahlgren/Instagram, Karin Törnblom/TT, Wahlgrens värld/Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN