Lotta Engberg tvingas ställa in Bingolotto – Christina Lindbergs sorg

Bingolotto Lotta, Christina och Stefan
Exklusivt

Lotta Engberg skulle programlett kvällens Bingolotto men tvingas ställa in i sista sekund. Nu berättar Lotta Engberg sanningen bakom frånvaron och gästen Christina Lindberg om ledsamheten att inte få återförenas med Lotta.
– Jag hade sett framemot att träffa Lotta ikväll, säger Christina till Hänt.
BingoLotto – minns du programledarna?
Slå på ljud

Bingolotto är ett mycket folkkärt program som genom åren bjudit på alltifrån skratt till tårar och storslagna vinster. För ett par veckor sedan firade dessutom programmet 30 år och flera tidigare programledare gästade, likt Lasse Kronér, Leif ”Loket” Olsson, Rickard Olsson och Marie Serneholt.

De programledarna som nu leder Bingolotto sedan ett par år tillbaka varje söndag är Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Men inför kvällens sändning tvingas Lotta Engberg ställa in och ersätts plötsligt av Stefan Odelberg. Nu berättar Lotta vad som inträffat och gästen i kvällens program, Christina Lindberg, ger sin syn på saken.

Avslöjar
TV4-Karins nya pojkvän – efter tuffa skilsmässan

Lotta Engberg sjuk inför Bingolotto – Stefan Odelberg ersätter

När Hänt når Bingolottos PR-ansvarige John Sarafian bekräftar han att Lotta Engberg är sjuk och kommer inte sända kvällens program.

”I sådana här fall är det oerhört skönt att vi är två programledare, och som tur kunde Stefan ändra om i sitt schema hoppa in, det är jag oändligt tacksam för”, hälsar Lotta Engberg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lotta bekräftar även att hon har ett negativt påvisat coronatest, och får god hjälp av sambon och kärleken Mikael Sandström, även känd som ”Soldoktorn”.

”Jag har tagit ett Covidtest som visade negativt, och bästa läkarhjälpen har jag hemmavid i form av Dr Mikael”, skriver hon följt av:

”Hoppas vara på plats nästa vecka igen.”

Christina Lindberg om Lottas sjukdomsbesked: ”Tråkigt”

Country- och dansbandssångerskan Christina Lindberg är kvällens gäst i Bingolotto. Förutom att gästa Bingolotto är hon aktuell i en Nordisk Julkonsert. Och inför kvällens program berättar hon för Hänt att det är tråkigt att inte återförenas med Lotta igen – då de känt varandra hela livet.

– Det var lite tråkigt att hon blev sjuk. Jag hade sett framemot att träffa Lotta ikväll, jag har känt henne hela livet. Vi är väldigt nära varandra. Jag hade längtat efter att få ge henne en kram, det var flera år sedan vi kramades, säger Christina och fortsätter:

– Jag är så glad för hennes skull, att hon har hittat sin grej. Hon är ju så folklig på något sätt. Vi hinner inte träffas privat så mycket, den senaste tiden har det ju varit covid-19. Det har satt käppar i hjulet. Och nu har hon ju träffat sin kärlek också så hon är ju inne i sitt nu, det är fantastiskt!

LÄS OCKSÅ: 6 saker du kanske inte visste om Stefan Odelberg i Bingolotto

LÄS OCKSÅ: Stefan Odelbergs verkliga relation till Leif "Loket" Olsson

FOTO: Tommy Holl/TT / Karin Törnblom/ TT

FRÅN FÖRSTASIDAN