Stefan Odelbergs verkliga relation till Leif "Loket" Olsson

Stefan Odelberg och Loket

Tillsammans med Lotta Engberg leder Stefan Odelberg det folkkära programmet Bingolotto.
Men den som var först med att leda programmet var Leif "Loket" Olsson.
I en intervju med Hänt berättar Stefan nu hur hans relation till Loket ser ut.
BingoLotto – minns du programledarna?
Slå på ljud

Leif Olsson, kanske mer känd som Loket, blev känd över en natt när han syntes i tv-rutan för första gången som programledare för Bingolotto. Han styrde skutan som programledare för det populära spelprogrammet i många år innan han 2004 lämnade över stafettpinnen till Lasse Kronér och därefter Gunde Svan.

Bingolotto firar 30 år med en stor jubileumssändning

I år firar det det folkkära programmet hela 30 år och dagen till ära kommer de att fira med en stjärnspäckad sändning som kommer att gästas av artister som Carola Häggkvist, Vikingarna och Eric Gadd.

Även flera utav Bingolottos tidigare programledare så som Ingvar Oldsberg, Rickard Olsson och såklart Loket kommer att vara på plats i studion för att fira den stora dagen.

I ett inlägg på Instagram berättade den nuvarande programledaren Stefan Odelberg att han hade fått äran att intervjua Loket inför programmet, och han verkade minst sagt nöjd.

”Att som programledare för Bingolotto nu få intervjua legenden och programledaren Leif ”Loket Olsson” om Bingolottos födelse är såklart en riktigt kul och minnesvärd händelse. Dessutom gjorde vi intervjun på samma plats där studion låg i begynnelsen. Fler spännande intervjuer är att vänta!”, skrev han under en bild på de två.

Stefan Odelberg om verkliga relationen till Loket

Att Stefan ser upp till Loket går inte att missa, men hur ser deras relation ut på det privata planet?

Nu berättar Stefan för Hänt.

”Leif är en legend och skapade ju mycket av Bingolottos karaktär genom att vara envis och följa sitt hjärta gällande publiken och musiken. Jag har respekt för Lokets tankar och arv men är dedikerad till att färga programmet efter min själ och hjärta”, skriver han och fortsätter:

”Jag och Leif har lika värderingar gällande många delar så det är inte några direkta krockar. Leif och jag respekterar varandra och det är alltid en bra grund att stå på.”

Det verkar med andra ord som att de folkkära tv-profilerna har en bra relation till varandra.

LÄS OCKSÅ: Jesper Parnevik blev lämnad av Mia – efter höftoperationen

LÄS OCKSÅ: Maja Nilsson Lindelöf har fått sitt andra barn

FOTO: Henrik Jansson/TT, Ola Axman/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN