Hon är Mariettes nya flickvän

Melodifestivalen 2020: Mariette

Efter att ha slussats direkt in till Melodifestivalens final i Globen råder det en riktig vinnaryra kring Mariette
Nu kan Hänt avslöja att artisten även hamnat i en riktig kärleksbubbla då hon presenterar sin nya flickvän.
Mello-aktuella Hanna Ferm
Slå på ljud

Mariette Hansson gjorde succé när hon gjorde comeback i Melodifestivalen med låten Shout it out. Från deltävlingen i Luleå slussades artisten direkt in till finalen av Melodifestivalen 2020 som hålls i Globen i Stockholm.

Men trots att Mariette sedan länge har varit öppen med sin sexualitet har hon varit märkligt förtegen om sitt kärleksliv sedan uppbrottet från ex-flickvännen Amanda Oscarsson förra sommaren. Och när Hänt träffade henne på genrepet inför deltävlingen inför hävdade artisten bestämt att hon var singel.

Så låter det dock inte när Hänt träffar Mariette på Melodifestivalen 2020:s välkomstfest i Stockholm. På frågan om artisten verkligen är singel avslöjar finalisten:

– Nej, okej, jag kanske inte är 100 procent supersingel. Det finns någon.

Mariettes stöd från flickvännen

När Hänts reporter frågar om Mariette om hon är kär ler hon bara från öra till öra och nickar. Kanske kommer vi även få träffa den mystiska flickvännen, som enligt artisten själv heter Isabelle, redan på finalen då hon kommer att finnas med som stöd.

– Jag kommer ha jättestort stöd från publiken, hela min familj kommer att vara på plats, säger Mariette och nickar då Hänts reporter frågar om även flickvännen kommer att närvara.

Men trots att Mariette verkar vara upp över öronen förälskad så berättar hon att förhållandet inte har pågått en speciellt lång tid.

– Det har varat kort. Väldigt kort, säger hon.

Recap Melodifestivalen 2020
Slå på ljud

Om speciella familjetraditionen inför Melodifestivalen 2020

Nu återstår att se hur det kommer gå för Mariette under lördagens final. Kanske har artisten kommit på ett vinnande koncept då hon innan deltävlingen avslöjade en något.. märklig familjetradition som hon och hennes bror infört inför varje stort framträdande. Brodern Martin är nämligen inte bara en nära familjevän utan även Mariettes kiropraktor – och knäcker artistens rygg.

Och ingen vill väl ändra på ett vinnande koncept! inför finalen hoppas Mariette därför på att Martin återigen kommer att ställa upp.

– Det hoppas jag verkligen!

Finalen sänds på SVT direkt från Globen på lördag klockan 20.00.

AV: ALICE GÖRANSSON, LINNEA LUNDGREN

 

FRÅN FÖRSTASIDAN