Elisa Lindström har köpt ny lägenhet i Stockholm – se första bilden

Elisa Lindström

Den folkkära artisten Elisa Lindström syntes nyligen uppträda i Bingolotto.
Förutom att glänsa i tv har vi nu nåtts av nyheten att hon har köpt en ny lägenhet i Stockholm – åtta månader efter skilsmässan från Markus Frykén.
Se första bilden här!

Elisa Lindström, 30, är en av Sveriges absolut största dansbandsstjärnor. Hon slog igenom i ung ålder med det egna bandet Elisa's där även hennes ex-make Markus Frykén medverkade. De två träffades i gymnasiet och gifte sig för ett par år sedan, men i februari i år kom nyheten att de valt att gå skilda vägar.

Sedan skilsmässan har Elisas liv inte varit sig likt, med tanke på coronapandemin har även många artistjobb varit inställda. Men nu har det vänt! Hon är tillbaka på scen och nu avslöjar artisten även att hon har köpt en ny lägenhet i Stockholm – se första bilden här!

Därför valde Sanna att lämna Persbrandt – nu berättar hon

Markus Frykén är Elisa Lindströms ungdomskärlek – skilde sig i år

Markus och Elisa träffades som mycket unga och kärleken blomstrade i flera år. Under Elisa Lindströms alla framgångar har Markus alltid funnits där, bland annat när hon kammade hem vinsten i Let's dance 2016. Ex-makarna har även dottern Irma tillsammans.

Skilsmässan kom som en klar blixt från himlen för fansen och Elisa gjorde ett känslomässigt inlägg på Instagram om uppbrottet.

Hon inledde texten med orden: ”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma.”

Några månader senare kom Elisa med ett besked om att livet hade börjat ordna upp sig igen men att det varit turbulent. Hon meddelade även att hon var mycket tacksam över sitt jobb som danslärare vid en kulturskola, då barnen och ungdomarna gett henne kraft i det svåra.

Elisa Lindström har köpt ny lägenhet i Stockholm – se bilden

Elisa Lindström, som till vardags håller sig hemma i Mariestad, har under de senaste dagarna befunnit sig i Stockholm för jobb. Dock har hon varit förtegen om vad det handlar om men delar med sig av ett par bilder på Instagram.

Det är även där hon avslöjar att hon har en alldeles ny lägenhet! Boendet ser ut att ha ett fint ljusinsläpp med mycket grönska utanför fönstret och även högt i tak.

Elisa Lindström har befunnit sig i Stockholm ett par dagar berättar hon på Instagram.

FOTO: Instagram

Elisa har bland annat fotograferats i huvudstaden.

FOTO: Instagram

Elisa berättar att hon har hunnit med att renovera i den nya lägenheten. Hon skriver att hon har fernissat sitt golv och är mycket nöjd.

Del av Elisas nya lägenhet i Stockholm.

FOTO: Instagram

Om artisten ska flytta till Stockholm på heltid är inget hon har uttalat sig om, kanske att dansbandsstjärnan behöver en övernattningslägenhet för jobben i huvudstaden. Oavsett ser Elisa Lindströms nya boende väldigt vackert ut och vi önskar stort lycka till med nya lägenheten!

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström hyllar Lotta Engberg efter kritiken mot Bingolotto

LÄS OCKSÅ: Därför flyttar Lars ”Lasseman” Larsson och hustrun Therese Larsson

FOTO: Jonas Eng/Aftonbladet/TT / WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

SENASTE NYTT!